Szerintetek gáz kamerával megbizonyosodni a férj hűtlenségéről?
neked hogy esne ha lekamerázna?...
elégé szemét dolog azzal akit szeretsz. plusz jah. személyi jogokat sért. lazán perelhetne.
Missyke ha így lealáznám akkor messzemenőkig megérteném,ha
revansot vesz és természetesen borzasztó "engedékeny"
lennék válóper esetén,van önkritikám,hogy belássam én
voltam a hülye.
Amúgy pedig Missyke lehet,hogy te utána is nagyon
szereted,ha az ágyatokban mással szexelne,de én viszont nem
vagyok mazo úgyhogy utána már nem szeretem...
ti érzelemlények elég furák vagytok :D....
évekig szereted, aztán egyszer csak bummm, mintha elvágnák. és még azt mondják hogy a szeretet mindennél erősebb. lószrt. jobban járnának az emberek az üzleti kapcsolatokkal, még az is tovább tart mint az úgynevezett "szerelem"
Tévedés én nem létestek komoly kapcsolatot,nekem állandó laza van és pont azért,mert nem bírom a hazugságot,visszanézve utálom az olyan exemet,aki iszonyatosan féltékeny volt vérre menően és nagy elvárásai voltak,közben csalt rendesen (egy idő után rájöttem).
Szóval ha erre az exemre gondolok,na ezt a kétszínű alakot szívesen lekameráznám a száj és erénycsőszt így utolag,mert egy ilyennek minek voltak olyan nagy elvárásai.
De pl mint írtam,most már átalakítottam a kapcsolataimat sokkal jobb is így.
Egyébként van egy "barátnőm" idézőjel,aki olyan szintig hamis,hogy mikor elment a pasijával és egy másik férfival a strandra,míg a barátja kint napozott,hát lerendezte a saunába a másik férfit,míg a pasija kint napozott.És nem ismerek ennél a csajnál féltékenyebbet és nagyigényűt.
Ezt onnan tudom,hogy az eset után felhívott a "hőstettével".
Igaz,hogy az én ismerősöm a csaj gyerekkorom óta,de szerinted nem érdemel meg az ilyen kétszínű és hamis egy lekamerázást,mert szerintem igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!