Szerintetek gáz kamerával megbizonyosodni a férj hűtlenségéről?
Csatlakozom a gázkamrás beírókhoz,többször kellett elolvasnom,hogy mi van?
Akár gáz,akár nem gáz,válópernél hasznos,ha ilyen bizonyítékod van.
Én a saját apámmal csináltam diktafonos felvételt,aki mikor nyomást akart rám gyakorolni,mert a lakásomban van 20 % tulajdonrésze,hogy adjam el,mert arra ment ki a játék,hogy kisemmizzen belőle ( a tesómmal előtte megtette),pedig nincs rá szüksége szép nagy családi háza van és milliós fizetése...
Na szóval az én édesapukám szépen rámondta felvételemre (telefonos beszélgetés volt egyébként) , hogy majd meglátom eladja a 20%-ot egy maffiózónak,aki majd kiver a lakásból.
Ez már 3 éve volt,most is időnként fenyegetőzik valami bírósággal,hát alig várom,fel leszek készülve a szép kis felvételemmel is(mert van egyéb írásos bizonyítékom is),milyen apák vannak a világon.
Van akinek gáz, van akinek nem. Nálam egy ilyen húzás után repülnél.
"Szerintem viszont a saját lakásomban úgy készítek kamerás felvételt ahogy akarok,hiszen az én jogaimat sérti meg más,ha az én lakásomban és az én ágyamban szexel."
A "saját lakásodban", de nem saját magadról. Neked milyen jogodat is sértené?Az ágyvédelmi monogámia jogát? Viszont neki vannak személyiségi jogai. Azt inkább sérti, mivel nem járult hozzá a felvételhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!