Lennél a szüleid szomszédja?
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
"Az én elvem az h ahova az anyós vagy anyám eltud jönni (otthoni) papucsba,oda nem költözök :D "
Ezen jót derültem!:DDD
Hát a mi viszonyunk elég hullámzó.. ezért nem tudom. Szeretem a szüleimet, de egyik konfliktusforrásunk pont az, hogy néha nagyon belemásznak a privát szférámba (pl. az hogy csukva van a szobám ajtaja nekik semmit nem jelent..), így elképzelhető, ha nagyon közel laknék egyfolytában "papucsban átmászkálás lenne". Viszont, ha mégis tiszteletben tartanák a határokat, biztos jó lenne, hogy közel vagyunk.
Szóval kíváncsi vagyok más ezt hogy látja, ha van tapasztalata, az milyen.
nagyon imádom anyámat, de sztem nem menne a szomszédolósdi :) van egy olyan gyanúm, h folyton átjárna, istápolna minket, mert elég aggódós típus.
így sem lakunk messze, szóval ha valami gáz van, át tudunk menni, tudunk segíteni.
anyámhoz közel igen -- mert ha ö tuti nem jönne át papucsba sőt most sem lakom messze de így is ritkán van itt vagy megyünk hozzá -- ok dolgozik még így nem olyan sok az ideje
anyósommal -- tuti nem de szerencsére ö 250km lakik tőlünk :-)- ö az a állandoanamásiknyakánkelllennem típus
"Az én elvem az h ahova az anyós vagy anyám eltud jönni (otthoni) papucsba,oda nem költözök :D "
Ezen jót derültem!:DDD
Kérdező, van ilyen mondás, és úgy folytatódik: "...és olyan távol lakjon, ha eljön látogatóba, ne kelljen ott aludnia" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!