Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennél a szüleid szomszédja?

Lennél a szüleid szomszédja?

Figyelt kérdés
Tehát, ha már el szeretnél költözni a családi fészekből és jó áron hozzá tudsz jutni a szomszédos, (vagy egy nagyon közeli) lakáshoz, élnél vele?
2013. ápr. 13. 10:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A szüleim elváltak, anyámmal élek, vele pedig laza a kapcsolatom, nem lenne tipikus anyós szerintem, szóval elképzelhető.
2013. ápr. 13. 11:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

"Az én elvem az h ahova az anyós vagy anyám eltud jönni (otthoni) papucsba,oda nem költözök :D "

Ezen jót derültem!:DDD

Hát a mi viszonyunk elég hullámzó.. ezért nem tudom. Szeretem a szüleimet, de egyik konfliktusforrásunk pont az, hogy néha nagyon belemásznak a privát szférámba (pl. az hogy csukva van a szobám ajtaja nekik semmit nem jelent..), így elképzelhető, ha nagyon közel laknék egyfolytában "papucsban átmászkálás lenne". Viszont, ha mégis tiszteletben tartanák a határokat, biztos jó lenne, hogy közel vagyunk.

Szóval kíváncsi vagyok más ezt hogy látja, ha van tapasztalata, az milyen.

2013. ápr. 13. 11:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, lennék anyukám, illetve párom szüleinek szomszédja. Most párom szüleivel lakunk egy házszám alatt, de külön lakrészünk van. De mivel közös az udvar, így szeretnék saját házat, ahol mi is azt csinálunk, amit szeretnénk.
2013. ápr. 13. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:

nagyon imádom anyámat, de sztem nem menne a szomszédolósdi :) van egy olyan gyanúm, h folyton átjárna, istápolna minket, mert elég aggódós típus.

így sem lakunk messze, szóval ha valami gáz van, át tudunk menni, tudunk segíteni.

2013. ápr. 13. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:

anyámhoz közel igen -- mert ha ö tuti nem jönne át papucsba sőt most sem lakom messze de így is ritkán van itt vagy megyünk hozzá -- ok dolgozik még így nem olyan sok az ideje

anyósommal -- tuti nem de szerencsére ö 250km lakik tőlünk :-)- ö az a állandoanamásiknyakánkelllennem típus

2013. ápr. 13. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:

"Az én elvem az h ahova az anyós vagy anyám eltud jönni (otthoni) papucsba,oda nem költözök :D "

Ezen jót derültem!:DDD

Kérdező, van ilyen mondás, és úgy folytatódik: "...és olyan távol lakjon, ha eljön látogatóba, ne kelljen ott aludnia" :D

2013. ápr. 13. 14:34
 17/18 A kérdező kommentje:
14:34, :DD Köszi!:)
2013. ápr. 13. 14:43
 18/18 anonim ***** válasza:
SOHA. Inkább a halál.
2013. ápr. 13. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!