Mit csinálnál, ha a szüleid jó úton haladnának afelé, hogy elveszítsék mindenüket?
"nem nagyon fizetik mert lusták dolgozni. "
Menj keress melót, és majd meglátod mennyire "lusták" a kedves szüleid. Ha az én gyerekem lennél egy ilyen szöveg után bizti nem tennéd zsebre amit mondanék..azon kívűl iszonyat szégyelném, hogy egy ilyen üres embert neveltem fel-mint te vagy.
Nem tudom, hogy egyesek milyen jogon szabják meg, hogy ki mit kérdezhet?!
Sajnos a fél ország így él a jelzáloghitel súlya alatt!!
Egy csomóan, már hajléktalanok azóta...
Menekülnék, mielőtt engem is elvisz a végrehajtó.
Viccet félretéve, van az az aranyköpés, hogy segíteni csak azon lehet, aki akarja, hogy segítsenek neki. És ez teljes mértékben igaz. Nem várhatják tőled, hogy megmentsd a hátsójukat, felnőtt emberek.
Azt azért még hozzátenném, hogy más kategória, ha valaki világéletében lusta volt dolgozni, vagy a mai világban keresett, nem talált, és elvesztette a motivációját. Az ezredik nem után már tényleg elhiszi az ember, hogy nem kell sehová, és próbálkoznia sem érdemes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!