Családnak tekinthető 2 homoszexuális férfi tartós együttélése?
"de 2 férfinál mindenki reménykedik egy kicsit, hogy hátha találkoznak egy nővel, aki megváltoztatja őket."
lol... látom nem világos, mit is jelent az, hogy homoszexuális.
Nekem világos, de ettől még vannak olyan homoszexuális férfiak, akik a szexuális beállítottságuk ellenére a családalapítás mellett döntenek, és nem bánják meg, nem is kevesen!
Ezt statisztikailag tudod bizonyítani?Mert olyanról hallottam nem is keveset,hogy elnyomta a szexuális orientációját,családod alapított de boldogtalan volt.Vagy családalapítás után jött rá,hogy meleg.
Olyan nincs,hogy valakit ebből kigyógyítanak,ez a génekkel öröklődik.De mondok jobbat is: a homoszexualitásra férfiban és nőben is egyaránt megvan a hajlam,ugyanis az szexuális orientáció az évek alatt változhat.És nem,nem én találtam ki.Guglizz utána.
A nemi orientáció nem öröklődik,ha így lenne csak hetero emberek lennének. Ez egy mindenkinél egyedi genetikai kód ami nem változik időszakonként. Leginkább a genetikai mutációhoz hasonlítható, akárcsak a kék szem vagy a vörös haj, hisz nem befolyásolja az ember túlélési képességeit,mégis kicsit eltér a megszokottól. (ami ma már semelyik esetben nem szokatlan, csak a homoszexualitást még nem volt képes feldolgozni a társadalom.)
Egy konkrét esetről hallottam ahol egy sportoló fejsérülést szenvedett és megváltozott a szexualitása, miután felkelt már nem tetszett neki a menyasszonya. De ez sem ellenőrizhető,lehet csupán akkorra ébredt rá,hogy hazudik magának és másoknak.
Egyébként ez egy olyan dolog ami az anyaméhben dől el és teljesen kialakul mire a gyerek neme is eldöntetett, általában kamaszkorban kerül igazán felszínre amint beindulnak a hormonok. Nagyon sok kisfiú gyerekként nem mutat érdeklődést a "szerelem" iránt, ezért nem üt annyira elő ebben a korban. Ellenben minden kisgyereket előbb vagy utóbb érdekelni kezdi a két nem közti különbség. Ugyanúgy ez sem jelent semmit, hisz a gyerekek (és összességében az emberek) alaptermészetében benne van az ismeretlen felé irányuló figyelem és kíváncsiság.
Összegezve, ha valakinek "változik" a szexuális beállítottsága az nem változás, hanem egy saját önálló névvel rendelkező dolog,vagyis többnyire: biszexualitás. (vagy demiszexualitás,pánszexualitás és van még pár ami nem a nem felé irányul,hanem belső tulajdonságokra)
Amibe viszont rengeteg ember belecsúszik. Csak játszatok picit a Kinsey-skálával és legyetek őszinték.
Hogy a 31-es válaszhoz is hozzáfűzzek valamit, igen vannak olyan férfiak és nők akikben erősebb a gyerekutáni vágy és ezért képesek megtagadni saját magukat és olyan dolgokat tenni ami a lelki békéjüknek nem igazán kedvező.
Magyarországon a nőknek ilyen esetben milliószor könnyebb dolga van,hisz elég egy "baleset". A férfiaknál más a helyzet, ott nagyban közrejátszik a társadalmi, szülői nyomás is, emellett a nőknek nem szokásuk lemondani a gyerekről,hogy azt a férfi nevelje. Az örökbefogadás pedig itthon egy meleg pár számára kivan lőve a lehetőségek közül, ha csak nem pénzeszsákok.
Így az adott személy belemegy a színjátékba, ami csupán ideig óráig működik. Ami valamilyen formában tuti,hogy visszavág.
Szóval az a meleg férfi, aki teljes boldogságban tud gyerekeket nevelni egy nővel, az vagy nagyon jó színész és belül kb haldoklik, vagy nem homoszexuális valójában.
Ez egy kész kisregény lett, remélem sikerült többnyire értelmesen fogalmaznom így késő éjjel :)
"A nemi orientáció nem öröklődik,ha így lenne csak hetero emberek lennének."
akkor lennének csak heterok, ha a melegek nem házasodnának. de sajnos a társadalmi nyomásra sokat belekényszerülnek egy boldogtalan hetero házasságba.
"Nekem világos, de ettől még vannak olyan homoszexuális férfiak, akik a szexuális beállítottságuk ellenére a családalapítás mellett döntenek, és nem bánják meg, nem is kevesen!"
akkor ezek definitíve nem voltak melegek, ha tudnak nőt szeretni.
Erkölcsileg természetesen családnak számít?
Jesszus emberek, milyen világban élünk?? család nő és férfi, nem két homár!
Két egynemű ha összeáll az nem család!
Le pontozhattok, nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!