Jogilag nem tudom, én a gyermektelen házaspárokat is családnak tartom.
(Régebben olvastam, hogy valaki írta, hogy 3 családja van, én meg csak néztem, hogy ezt csak így lazán leírja? Aztán valaki elmagyarázta, hogy van, ahol a gyereket hívják családnak.)
2013. ápr. 12. 23:33
12/40 anonim válasza:
Egyébként onnan tartok valakit családnak, hogy ők annak tartják egymást. A melegek nem házasodhatnak, de ha úgy hivatkoznak a másikra, hogy férjem/feleségem, én is úgy emlegetem őket.
2013. ápr. 12. 23:35
13/40 anonim válasza:
Nem,az csak párkapcsolat.
A férfi és a nő nyilván azért más,mert kiegészíti egymást,hiszen vannak tipikus női és tipikus férfi tulajdonságok,ez a két kiegészülés alkotja a családot...
2013. ápr. 12. 23:37
14/40 anonim válasza:
"A férfi és a nő nyilván azért más,mert kiegészíti egymást,hiszen vannak tipikus női és tipikus férfi tulajdonságok,ez a két kiegészülés alkotja a családot..."
Jaj, egyem a kis buta szíved.
2013. ápr. 12. 23:44
15/40 anonim válasza:
Inkább ne edd,de azért hozzáteszem egy családhoz nálam elengedhetetlen a gyermek.
Azonkívül minden csak párkapcsolat szerintem.
2013. ápr. 12. 23:51
16/40 anonim válasza:
Mondjuk akik 40 éve együtt élnek, az is csak párkapcsolat?
2013. ápr. 13. 00:27
17/40 anonim válasza:
A család: apa,anya,gyerek.
Szubjektív,ezek szerint,ha ez vitatéma,de nálam ez.
2013. ápr. 13. 00:37
18/40 anonim válasza:
Tehát akkor a válaszod igen, úgy gondolod, hogy a 70 éves Mari néni és Pista bácsi, akik egész életükben együtt éltek, de nincs gyerekük, csak "párkapcsiban" élnek, nem családban.
2013. ápr. 13. 00:44
19/40 anonim válasza:
Párnak számít. Ha örökbe is fogadnak, akkor már lehet.
2013. ápr. 13. 01:13
20/40 anonim válasza:
És neked személyesen mekkora fájdalmat okoz, ha a férjemet a családomnak hívom úgy, hogy nincs gyerekünk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!