A ti férjetek is napi kontaktban van a haverjaival (akik egyben kollegái is)?
Köszönöm szepen, kedves utolsó!
Beszéltem vele, mondtam neki, hogy egyedül nehéz, teljes mértékig megértem, kikérdeztem az érzéseiről is, sokszor besokall ő is, de én is, és én nem léphetek csak úgy ki sehovà. Ez nem egy-két beszélgetés lesz, kompromisszumokat kell keresnünk!
Ne aggódj, MINDENKIT próbára tesz a gyerek érkezése!!!
Érdemes beépíteni egy bébiszittert heti egy-két alkalomra, hogy kiszabaduljatok. Ha megvan mindenkinek a pihenőideje, boldog szülők tudtok lenni, ez a legfontosabb!!!
És csak kettesben is kell idő, gyerek nélkül!
És kinek-kinek egyedül vagy barátokkal.
Ha kiegyensúlyozottak maradtok, minden OK, de ha elkezded (főleg Te) feláldozni magad, egy nagyon egészségtelen lelkiállapot alakul ki a családban...
Ő pedig családapa, családfő. Keresnie kell ennek az útját, hogy hogyan válhat azzá. A legnehezebb lépés az életben...
Szeretettel javaslom, hogy családterápiás szakember segítségét kérjétek, sokszorosan megéri! Most helyezitek el a családi alapokat, erre épülnek a következő évek, érdemes jól csinálni (és hát valljuk be, egyedül nagyon nehéz)...
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!