Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan rossz érzés, ha a lány...

Olyan rossz érzés, ha a lány haverjaival van. Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés

Pl elmegy egy kb 10 fős társasággal bulizni, abból legyen mondjuk 5 lány. Részegek, ki tudja miket csinálnak, amikre másnap nem is emlékszik :( Bízok benne, csak hát ha részeg, szerintem semmi sem biztos :(

Nekem az is rosszul esne, ha csak táncolna velük, megérintené őket, ahogy engem szokott... :S

Velem van a baj?:S

16/L (a barátom 19/F)

2010. szept. 12. 15:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs Veled, de ez minden kapcsolatban más. Nálunk ez pl nem férne bele. Beszélj vele, hogy ez neked nem okés, és majd eldöntitek mi lesz.
2010. szept. 12. 15:28
 2/20 anonim válasza:
Te még a jobbik esetbe vagy, Az én barátnőm 1 barátnőjével ment el 10 fiúval "bográcsozni.." azóta se tudom mi történt ...
2010. szept. 12. 15:28
 3/20 anonim ***** válasza:
dehogyis vagy egyedül.9 hónapig voltam egy ilyen bunkótuskó partyarc hálójában,de aztán kiismertem a drágát... : )) elmentem úgy bulizni,hogy nem tudott rólam,hááát...kicsit kiborultam.mindig féltékenykedtem,de sose mutattam ki neki,nehogy már az legyen velem a baja.akármikor akárhová ment,én majd' megőrültem otthon.
2010. szept. 12. 15:29
 4/20 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy ezek a dolgok nekem nagyon rosszul esnek, és 100%ig biztos vagyok benne, hogy nem tudna megcsalni.. De hát ha részegek :S
2010. szept. 12. 15:30
 5/20 A kérdező kommentje:
Ő nem partyarc, nem discoba megy, hanem inkább házibuli, a megszokott baráti körrel :S
2010. szept. 12. 15:31
 6/20 anonim ***** válasza:
Te miért nem mész el vele?:)
2010. szept. 12. 15:32
 7/20 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretnek a haverjai, de ez már más téma, hagyjuk :D
2010. szept. 12. 15:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kicsit túlzás tőled. Tőlem a párom nyugodtan mehet egyedül bulizni, különösen ha barátokkal találkozik házibuliba. Az hogy táncol miért lenne baj, ha együtt megyünk is szoktunk más barátainkkal táncolni.

Inkább ha ez neked rösszul esik mond neki hogy szívesen elkíséred (azt nem írtad, hogy téged hív-e ezekbe a bulikba, mert szerintem ez a minimum ha nem az tényleg fura)

Azért legyen veled, mert téged szeret nem azért mert bezárod egy kalickába.

26/L

2010. szept. 12. 15:37
 9/20 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Mi a párommal nagyon különbözőek vagyunk, nem sikerül közös baráti kört kialakítanunk. Így aztán én is, ő is külön megy bulizni, és igen, ellenkező neműek is akadnak ott.

De egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele? Soha nem értettem, amikor az emberek ezen stresszelnek. Ha szeret, akkor nem csal meg. Ha meg mégis, akkor majd ráérsz akkor rágódni rajta :)

2010. szept. 12. 15:39
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem hív, mert tudja, hogy baszogatnának a haverjai, abból meg nagy vita lenne, mert én meg nem hagyom magam. :D

Különben szerintem az is rátesz erre, hogy nálam, a fejemben, nincs fiú-lány barátság :/ Magamon is tapasztaltam már sokszor :S

2010. szept. 12. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!