Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan rossz érzés, ha a lány...

Olyan rossz érzés, ha a lány haverjaival van. Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés

Pl elmegy egy kb 10 fős társasággal bulizni, abból legyen mondjuk 5 lány. Részegek, ki tudja miket csinálnak, amikre másnap nem is emlékszik :( Bízok benne, csak hát ha részeg, szerintem semmi sem biztos :(

Nekem az is rosszul esne, ha csak táncolna velük, megérintené őket, ahogy engem szokott... :S

Velem van a baj?:S

16/L (a barátom 19/F)

2010. szept. 12. 15:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Bízok benne, tudom hogy nem csalna meg. Csak azok az érintések is szarul esnének :/

Amúgy 2 hónapja szakítottunk, és kb 3 hete vagyunk újra együtt.

2010. szept. 12. 15:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem simán elmehet a barátaival bulizni.

Lehet mi vagyunk a barátommal furák de bulizni simán elmegyünk a saját társaságunkal is.Megbízunk egymásban.Pedig nekem csak fiú barátaim vannak.Az hogy táncol mért baj?Főleg ha a barátaival...

Nem csodálom hogy nem szeretnek a barátai...ne legyél féltékeny,ha veled van téged szeret vagyis nem csal meg.Ha meg megcsal kiderül hogy nem biztos hogy szeret és ennyi...nem tarthatod "bezárva".Nincs értelme féltékenykedni...csak tönkretesz mindent.

18/L

2010. szept. 12. 15:42
 13/20 anonim válasza:
:O
2010. szept. 12. 15:43
 14/20 A kérdező kommentje:
Előtte nem is nagyon mutatom ki, hogy féltékeny vagyok, a barátai meg még nem is láttak engem, más miatt utálnak. De ez más történet
2010. szept. 12. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor elnézést a válaszomért.

Volt már nélküled velük bulizni?:)

Ha igen és nem volt probléma akkor simán elmehetne,ha pedig nem egy esélyt adhatnál neki és kiderül érdemes volt e újrakezdeni.

Sokat segítene ha elmondanád röviden mért utálnak úgy sem ismer itt senki.De persze ha nem akarod nem kell csak úgy könyebb lenne szerintem.

De mindenesetre beszélj a barátoddal erről.

18/L

2010. szept. 12. 15:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát akkor elég bunkó barátai vannak, én sose bántottam egy barátom barátnőjét sem, pedig volt olyan akit lett volna miért. egyszerűen csak az ember nem baszogatja a barátai csajait, legfeljebb a barátjának megmondja a véleményét, de ha egyszer szeret valakit azt el kell fogadni.

és ne haragudj de nem egy igazi pasi a barátod se, ha nem áll ki érted.

2010. szept. 12. 15:47
 17/20 A kérdező kommentje:

Kiáll értem, de igazuk van a barátainak, van okuk utálni. De ezt hagyjuk.

Amúgy volt már sokszor nélkülem bulizni, és nem volt semmi gond, tudtommal.. :/

2010. szept. 12. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megnyugtatna egy kicsit, ha valamelyik lány haverjával kibékülnél és ő is meg tudná erősíteni azt, hogy nem történik semmi.

Hát a fiú-lány barátságról nekem is egy a véleményem veled, de azért meg kéne bíznod a barátodban :)

Menj el néha te is bulizni és akkor majd ő is megérzi amit most te.

De egy biztos, hogy egy kicsit jobban meg kéne benne bíznod!

2010. szept. 12. 16:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez a sztori így elég gázos. Ha nem vagytok eleget együtt, vagyis mindig külön bulizgat, akkor az nem lesz jó kapcsolat... Ha megvéd téged, akkor neked ad igazat, és nem értem miért barátkozik tovább azokkal az alakokkal.

Nem az a baj, ha van olyan alkalom hogy nélküled elmegy, hanem hogy ezek szerint csak olyan van hogy nélküled megy el. Ez meg így nem jó.

Elsősorban nem az a kérdés hogy megcsal-e. előbb utóbb valószínűleg meg fog, mert ott mindenki ellened uszítja, és ha folyton ezt hallja, és nem lesz belőle elege, akkor el is hiszi. Engem nagyon bosszantana ha a párom tovább ilyen jóban lenne olyan emberekkel, akik engem piszkálnak. Keressen más barátokat.

32/N

2010. szept. 12. 20:53
 20/20 anonim ***** válasza:
utolsónak tökéletesen igaza van!
2010. szept. 18. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!