Szerintetek lehet okom erre a beteges féltékenységre?
Ártatlanul indult az egész. Nemrégen költöztem oda a páromhoz. Takarítottam,és pakolászás közben találtam fényképeket az exeiről... Egy dobozt tele egy hosszú kapcsolatából származó ajándékokkal,szerelmes levelekkel stb. Nagyon elszomorodtam,hogy miért nem zárta le ezeket a dolgokat még...
Pár napra rá használtam a mobilját,és ettől a nőtől kapott smseket... szó szerint: "Csak beszélgetésre gondoltam,majd írj,hogy mizu,Puszi". Névnapi köszöntő is volt: Bocsi a késésért,boldog névnapot kívánok :) Puszi" Erre a párom: Köszönöm. Légy jó,vigyázz magadra,Puszi"... Semmit nem tudok erről a kapcsolatról,soha semmit nem említett nekem az exeiről,előző kapcsolatairól... Csak az a kép van meg bennem,amit én magamban összeraktam ezek alapján.
Nagyon rosszul esik,hiszen én sem írogatok az exeimnek,és ők sem nekem. Kezd az agyamra menni ez az egész dolog,olyan szinten,hogy idegileg teljesen kivagyok,semmit nem tudok enni,gombóc van a torkomban,a gyomrom teljesen össze van szűkülve.
Az utóbbi hetek úgy zajlanak,hogy reggel elmegyünk munkába,délután/este haza,aztán házimunka,ő belebújik a számítógépébe,és szinte semmi intimitás,szex... Nagyon rosszul esik,nem tudom hogyan hozhatnám ezt helyre.
Szerintetek nagyon túlreagálom a dolgot?
:(
Az első sms-t is csak úgy találtam meg,hogy használtam a mobilját,egy bankszámlaszámot küldtem el sms-ben,és bementem az elküldött üzenetekbe,hogy ellenőrizzem mégegyszer,hogy helyes számot küldtem-e el... akkor találtam meg. Azóta megingott a bizalmam,és tegnap direkt néztem bele...aminek ez lett a vége. Tudom,hogy nagyon szemét dolog más telefonjában olvasgatni,de már nem tudtam türtőztetni magam.
Tényleg nem tudom,hogy mit higgyek.
Viszont nagyon nagyon szeretem őt. A legfontosabb ember az életemben.
Az sms-ből az derül ki, hogy a csaj akar találkozni! Most a saját nemem ellen fogok beszélni, de sajnos többször is azt tapasztaltam, hogy a nők nem éppen tiszta szándékkal veszik fel a kapcsolatot az exükkel. Legtöbbször kiváncsiság hogy jaj mi van a volt pasimmal, aztán jaj csak milyen lenne újra megcsókolni, aztán meg milyen az ágyába bújni...
Az ilyennek elejét kell venni! De ez nem a Te feladatod lenne, hanem a párodé!! Mert feltételezem nem hülye és Ő is tudja mire megy ki a játék! Viszont ha belemegy és találkozik a csajjal, akkor az tudod mit jelent....
5-ös vagyok megint.
Beszélj vele mindenképpen, különben teljesen bekattansz! Gondolj bele, mit veszíthetsz? Semmit. Ha alaptalan a féltékenységed akkor megnyugszol, ha meg nem, akkor jobb, ha minél előbb vége a kapcsolatnak.
Amúgy az szerintem jó jel, hogy nem törli ki az sms-eket, tehát nem valószínű, hogy titkolózni akar előtted.
16-os: vagy csak feledékeny!
Az én volt pasim így bukott le... :(
Az a bizonyos ex...sajnàllak! Nincs bizonyítva persze, hogy van köztük valami, de nekem errôl az én sztorim jutott eszembe:
Volt pârom is tartotta az exével a kapcsolatot, és, bàr a külvilàg felé nem mutattak többet, mint baràtsàg, a hàttérben együtt voltak....nem akarlAk ijesztgetni, de nem àrt, ha vigyàzol! De ne kutakodj, nyomozz, csakfigyelj oda:)
Köszönöm mindenkinek!
Volt,hogy itthon is hagyta a mobilját,tehát nem dugdossa,semmi ilyesmi.
Az smsekig fel sem merült a féltékenység a részemről,de onnantól valami elveszett...eltört bennem valami,és azóta ez van.
Azt azért hozzá kell még tennem,hogy az utóbbi időben egy hatalmas betegséggel küzdöttem,lelkileg még csak most kezdtem el felfogni,hogy mi is történt velem...
Hiányzik az,hogy ki tudjak kapcsolni. Hiányoznak a közös programok,az összebújás,a sok nevetés,a szex,ami az elején nagyon jól működött.
Most teljesen úgy érzem,hogy a lelkem a legnagyobb beteg.
Az általános felfogás szerint az ember nem tarja a kapcsolatot az exével.
Nálam is másképp van.Megtartottam amit az exeimtől kaptam.Nem azért, mert érzelmek fűznek még hozzájuk, egyszerűen mert szerettem azokat a dolgokat (nem kell értékes, nagy dolgokra gondolni), de eszembe se jutnak soha, hogy kitől kaptam, nem nosztaligia miatt vannak meg.
Furán érezném magam, ha a férjem kérne rá, hogy dobjam ki őket.
Én sem kértem őt ilyesmire.
Pl van egy kispárnám, amit imádok, még valamikor az exemtől kaptam.Úgy használom, mint az összes többi párnámat, a férjem is tudja honnan van, de nem reagálja túl.
Olyan is volt, hogy már vagy 2 éve a férjemmel voltam amikor egyszer új pénztárcát vettem és kipakoltam a régit.Akkor vettem észre, hogy az exem képe még benne van....Tehát nem azért tartotam meg, mert...Egyszerűen nem foglalkoztam vele, ki is ment a fejemből.
Van olyan exem akivel a mai napig jóban vagyok, a szüleivel is, de teljesen érzelemmentes a dolog mindkettőnk részéről, tudjuk, hogy nem működtünk egy párként, attól még nincs bajunk egymással, de nem is vágyódunk rá, hogy egyszer összejöjjünk, szerintem ez a veszély nem fenyeget egyikünket sem, bár tudom, hogy az ember beszéljen mindig a maga nevében:)
Neki is szoktam írni néha, ő is nekem, mint régi barátnak.
Semmi több, csak így gondolok rá, mint egy barátra akit jó rég nem láttam és néha megkérdezzük mi van a másikkal.
A "Puszi" befejezés számomra sem jelent többet kedves gesztusnál.
Ennyit erről a részről.
A másik, hogy persze nem tudhatod a te esetedben is ez-e a helyzet, vagy több.Ha zavar egyszerűen kérdezd meg, nem hisztizve, nem kiborulva, csak beszélj vele erről.
Bajod nem lehet belőle,ha meg igen akkor a kapcsolat annyit is ért, nincs min szomorkodnod.
Ha viszont minden rendben köztetek normálisan meg tudjátok beszélni.
Amennyiben ugyanaz a helyzet, mint nálunk, fogadd el, ne féltékenykedj.
Egyéb esetben tiéd a döntés.
A reakciójából úgyis kiderül, ha sunnyog, nem is kell feltétlenül arra figyelned hazudik-e.Érezni fogod:)
Szóval ne rágd magad, egyszerűsítsd le az életed.Ha zavar valami mondd ki, kérdezd meg, beszéld meg felnőttként.És ne szomorkodj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!