Beteges féltékenységre mit tanácsoltok?
Tudod,az a baj,hogy ha azért vagy féltékeny,mert megingott a bizalmad (mivel megcsalt),azt nagyon neház helyrerakni!Ezt nektek kell megbeszélni,neki pedig éreztetni,hogy megbánta a dolgot és Téged szeret!
Az a könnyebbik eset ha valaki "simán" féltékeny,mert általában azok az emberekmagukkal nincsenek kibékülve,ezért azt hiszik,hogy a párjuk találhat jobbat is!Ezen könnyebb segíteni!
A Te esetedben viszont szerintem csak az a megoldás ha ezt leültök és megbeszélitek!
egyedül ezt nem tudod
párom hasonloban szenvedett,az exe csalta meg,de nekem került 2 évembe,mire normális szintre került a féltékenysége
kismillioszor elmondtam,hogy mennyire fontos nekem,mennyire szeretem,sosem bántanám,és nem csak mondtam,tettem is dolgokat,amiből érezte
helyzet még nehezebb,hogy abban kellene megbiznod,aki már egyszer megcsalt
nekem nem menne,hiába nem vagyok ulzottan féltékeny tipus...
ha vele akarsz mindenképp maradni,és nem belezavarodni,akkor el kell neki szépen mondani,hogy tegyen azért hogy visszanyerje a bizalmad...
Nem beteges féltékenység, mert már megcsalt! Ez egészséges.
Ha ezek után sem foglalkozik jobban veled hogy megbocsátottad (vagy elnézted vagy nemtom), és nem is gondoltad hogy otthagyod, az már talán beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!