Kikészítem a férjem a beteges féltékenységemmel, de hogyan szokhatnék le róla?
Ha féltékenykedsz, nem lesz jobb a helyzet, sőt: inkább rosszabb lesz. A férjek ilyenkor megőrülnek. Az asszonyok
pedig nevetségessé válnak. Hagyd őt élni és ne lesd, kire, mikor néz rá. Így van esélyed arra, hogy megváltozik. Légy vele inkább figyelmes és gyengéd. Ezzel többre mész.
Szerintem sem lehet csak olyan egyszerűen leszokni. Olvass a témával kapcsolatos könyveket, esetleg keress fel egy orvost. Nem véletlen van a kifejezés, hogy beteges féltékenység.
És tényleg akarj változtatni! Mert ha nem akarsz akkor teljesen mindegy. Mi 7 évig heti szinten ezen veszekedtünk az exemmel, azt mondta jó változok, de semmi két nap múlva megint jött, hogy "úgy" néztem valakire.. A végén már úgy éreztem én vagyok pszichiátriai eset, mert nem mertem beszélgetni, ránézni senkire, elmenni valahova nélküle. Akkor telt be a pohár mikor azt mondta szerelmes vagyok nőgyógyászomba miután kijöttünk ultrahangról.... Annyira boldog voltam, akkor tudtam meg, hogy kisfiam lesz. Erre ő bevágta ezt. Hazamentem összepakoltam, visszaköltöztem anyukámhoz. Onnantól egyedül, de boldog, szabad! voltam. Sokan hülyének néztek, hogy addig is tudtam milyen, miért terhesen hagytam el. Azért, mert akkor telt be a pohár és jöttem rá mennyire szánalmas az ahogy élünk.
Nem ijesztgetni akarlak. De a féltékenységgel mindent meg lehet ölni. A legnagyobb szerelmet is.
ma 21:52
Te is most írtál ki egy kérdést, olvastam.
Neked is akárcsak a kérdezőnek is tanácsolom. A féltékenységet felejtsétek el, mert hosszabb távon megmérgezi a legszebb kapcsolatot is. Ha nem hagyjátok abba akkor bizony magatokra maradtok.
Kedves kérdező.
Miért nem bízol a férjedben? Adott valaha okot rá hogy bizalmatlan legyél? Csalt már meg? Egy jó házasság alapja a feltétel nélküli bizalom. Ha ez nincs, és helyette a látványos féltékenységi jelenetek vannak, akkor még a legimádottabb férfit is elzavarod magad mellől.
Arról nem is beszélve, hogy semmi értelme a féltékenységnek. Ha valaki meg akarja csalni a párját, akkor úgyis megteszi ha féltékeny ha nem az illető. Az ilyen ember után kár még sírni is.
Miért baj ha a férjed megnéz pár nőt. Nem vakságra esküdött fel, hanem a szerelemre. Mi nők is megnézzük a jóképű, jó testű pasasokat. De ez még nem jelenti azt hogy megcsalnánk a társunkat.
Mi a férjemmel meg is beszéljük hogy női illetve férfi szemmel ki a szép férfi és nő.. Nincs ebben semmi rendkívüli..
Én a helyedben felkeresnék egy szakembert aki segít kigyógyulni a féltékenységből, mert később akár egy megkeseredett egyedülálló nő is lehet belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!