Felelőtlenség így keresztszülőséget vállalni?
21 éves lány vagyok, a párom 29, 1,5 éve vagyunk együtt. A húga kért fel minket, hogy legyünk a lánya keresztszülői.
Bár jelenleg nagyon jól megvagyunk, sosem veszekedtünk még úgy igazán, kisebb összezördüléseink voltak pár óra mosolyszünettel, ez is talán háromszor fordult elő. Viszont sosem tudni, mi lesz 2-3, de akár fél év múlva. Tudom, egy 10-20 éves házasság esetén sem, de azért ez mégis másabb, remélem, értitek. Fiatalok vagyunk még, ő is, én meg végképp. Szerintetek? Köszi előre is!
Nekem meg nincs keresztapám. Na erre varrjatok gombot :D
Keresztanyám 14 éves volt mikor keresztelt engem, nem volt még neki barátja, így nincs keresztapám. Nem értem miért kell hogy te legyél a keresztanyja, miért nem elég ha a barátod a keresztapa és slussz? Te meg max ilyen "tiszteletbeli" keresztanya lennél.
nekem egy pofonegyszerű tervem van a keresztszülőség kérdésére. lesz egy keresztanyja, aki a legjobb barátnőm, és lesz egy keresztapja, aki az öcsém. ha bármelyiküknek lenne időközben tartós vagy kevésbé tartós kapcsolata annak csak örülök, elengedem majd velük játszani, fagyizni a gyereket, viszont a titulusok maradnak ahogy eredetileg leosztottuk :)
ja, és arra pedig vajmi kevés esélyt látok, h a két keresztszülő egy pár lesznek valaha is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!