Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelőtlenség fiatalon belemen...

Felelőtlenség fiatalon belemenni egy ilyen kapcsolatba? Csak megnehezítem az életem?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, van egy srác akivel randizgatok, ő 23. Van egy 2 éves kisfia. Egyszer találkoztam vele. Aranyos baba, az anyukája is normálisnak látszik. Beszélgettünk, rosszabbra számítottam. Neki már van egy egy éves kapcsolata, neki is be lettem mutatva. Tényleg jól "működnek" szerintem ők együtt, nem lennének ebből gondok. (mármint nem akarna senki senkit megfúrni) Szóval ebből a szempontból tisztának látszik a helyzet

Viszont mindenki óv ettől a kapcsolattól, és azt mondják most szálljak ki, mert még fiatal vagyok. Így meg lekötöm magam, mintha tényleg gyerekem lenne. Valóban nem terveztem még hogy egy gyerek része legyen az életemnek. Jönnek a gyerektartással is, hogy életem végéig plusz teher, stb.

Ti ilyen fiatalon belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

Van valakinek pozitív példája?

De negatívokat is írhattok.

2013. jan. 14. 13:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Bele. Ha a nőnormális, márpedig annak tűnik, akkor semmi bajt nem fog ez okozni. Az a kérdés, Neked belefér-e, hogy zokszó nélkül elfogadd a párod múltját, de ha igen, akkor szerintem kár csak emiatt eldobni a lehetőséget egy szép kapcsolatra.
2013. jan. 14. 13:31
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
A nő normális, ennél többet kívánni sem lehetne. Ha nem jelent neked akadályt, hogy van egy kisfia, akkor belemennék és nem törődnék a többi dologgal.
2013. jan. 14. 13:34
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom nem a srácnál van elhelyezve a gyerek. Ha "csak hétvégi apuka", akkor szerintem nem sok vizet zavar majd köztetek a kicsi. Egyébként én is 22 éves vagyok én akkor is belemennék a kapcsolatba, ha mindennapi része lenne az apuka életének a kisbaba. :)
2013. jan. 14. 13:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, így, hogy nem nagy a korkülönbség köztetek, talán belemennék. Viszont volt olyan, hogy én 21 voltam, egy pasi 33 éves, később derült ki, hogy van egy gyereke, állandóan apáskodni próbált felettem, az nem tetszett.
2013. jan. 14. 13:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Elég sokat van azért vele, sokszor elviszi, nem csak hétvégenként, igaz csak pár órára még most. Így velünk is lenne, ha tényleg komolyra fordulna a kapcsolat. Szeretem a gyerekeket, nem látom ennek sem akadályát, hisz még így is jutna idő kettőnkre is. Lehet tényleg nem kellene figyelnem a családomra :) Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 14. 13:40
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

én nem. Én azt szeretném, hogy a leendő férjemnek a mi közös életünk és gyerekünk legyen az első. Attól, ami már van, nem szeretném elszakítani, de azt sem szeretném, ha családilag mennénk nyaralni mit tudom én a tengerhez, akkor azt kelljen nézni, hogy jaj az a másik szegény gyerek is hadd jöjjön. Hogy a mi gyerekünknek kellene valami, de jaj bocs, most a másiknak is kellett, meg amúgy is a gyerektartás. stb stb

Most attól, hogy normális a nő, még akkor is ott van egy másik gyerek, mástól, akihez élete végéig hozzá lesz kötve, anyagilag is időben is stb.

22 éves vagy, van kiből, miből válogatni, én nem terveznék senkivel semmit, akinek már van gyereke.

2013. jan. 14. 13:52
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Csatlakozom 13:52-höz.

Én se mennék bele,fiatal vagyok,a saját gyerekünk legyen az első párommal,egy gyereket szeretnénk,azt had én szüljen.

2013. jan. 14. 13:56
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Eggyet ertek az elottem szolokkal.

Csak annyit fuznek hozza (kicsit csunya lesz), ha masra nem is de tapasztalat szerzesre is jo lehet ez a kapcsolat.

2013. jan. 14. 13:57
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, szerintem nem kell ezt annyira túlpörögni. Még nagyon az elején vagytok, ki kell ismerned, többet együtt lenni vele és ez nyilván később válik el. Én sem úgy kezdek bele egy kapcsolatba (még ha gyerektelen is az illető), hogy jaj, mi lesz x év múlva. Mármint nyilván ki vannak zárva a link alakok, vagy akivel túl nagy gáz van, de amíg az ember mondjuk nem úgy választ párt, hogy "na, ő jó lenne-e a gyerekeim apjának?", addig nem kell ennyire merevnek lenni, még nagyon fiatalok vagytok.

Másik dolog, hogy nem vagy a gyerek anyja. Oké, vállalod a gyerekkel együtt, de alapvetően Te a férfit szereted, a gyermekkel pedig kell egy jó kapcsolat, de majd Őt nyilván a szülei "elintézik", hiszen az ő felelősségük. Ha komolyra fordul, akkor már ott van az, hogy sokat lesz veletek, de majd ráérsz akkor elgondolkodni ezen.

Addig meg élvezd.

2013. jan. 14. 13:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Pozitív példa: egyik rokonom is összejött még 19 éves korában egy gyerekes férfival. Ők is jóban voltak a gyerek anyjával. a kislány sokat volt náluk, néha voltak balhék a gyerek és a rokonom között, de inkább csak nevelési problémák. És mára már a rokonom és a férfi 12 éve együtt vannak és nekik is vannak saját gyerekeik. :) :)
2013. jan. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!