Felelőtlenség volt a szülők részéről?
Igen, felelőtlenség.
Nem hiszem el, hogy egyes szülőknek csak ennyi eszük legyen..
Gondolni azt gondolsz amit akarsz.
Ez az oldal kezd mások életébe, gyereknevelési szokásaiban , eladósodott emberek szar helyzetébe, felelőtlenül teherbe eset anyák elég rossz anyagi helyzetébe turkálóssá válni.
Mindenki a saját gondjával bajával foglalkozzon. miért kell mindig kérdést feltenni arról amihez a kedves kérdezőnek nincs is köze.
Kedves kérdező igen felháborító neked vagy nekem, de annak a szülőnek aki oda vitte annak nem. Ha majd lesz saját gyereked akkor oda viszed ahova akarod és amit jónak látsz.
Én egy ellenpéldát tudnék felhozni. Tavaly tavasszal voltunk egy nagynak mondható fesztiválon. a nagyszínpad mellett volt felsorakoztatva a sörsátor részleg padokkal,asztalokkal. Figyelmesek lettünk egy kis családra,a szülőkön látszott,hogy zenészek (legalábbis az apuka 1000%,hogy az volt),és lángosoztak a kisfiukkal. Éppen hangolt a Depresszió zenakar,de a kisfiú úgy élvezte az egész helyzetet,rohangált, próbált headbang-elni,nagyon aranyos volt,de tényleg. Látszott rajta,hogy élvezi az egészet,a szülők is jól érezték magukat,persze normálisan figyeltek a gyerekre. De ami mégjobban meglepett,hogy a közönség is teljes mértékben odafigyelt,tudván,hogy egy kisgyerek is ott van a közelben.
Szerintem egyébként nem felelőtlenség,csak tudni kell,hogy hová szabad vinni,és hová nem.
Pl: most láttam nem is olyan régen,hogy a zenekarok kezdik "rászoktatni" a fiatalabb korosztályt is a rock,metál zenére. Volt olyan koncert ahol a 12 év alattiak ingyen mehettek be, SZIGORÚAN szülői kísérettel,és felelősségvállalással.
Másik példa: Tankcsapda koncerten láttam,ahogy egy olyan 10-12 év körüli fiú az édesapjával jelent meg. Ülőhelyes koncert volt,csak egy kis részt hagytak meg küzdőtérnek. Ülve védve volt a gyerek,hiszen mindenkinek meg volt a saját helye.
Én egyébként nem vagyok ellene az ilyen dolgoknak,mert a másik véglet meg az ahol a szülők elzárkóznak mindenféle szórakozástól a gyerekükkel. Így szemmel tarthatják a gyerekeiket,ha elengedik őket szórakozni,és még ők is jól érzik magukat.
Persze amit te írtál,az már tényleg túlzás,de azért van olyan is,hogy jól sül el a dolog.
Igen az,és ha valaki megsérül beperelik a rendezvényszervezőt,mert a mai szülők nem birnak a p*csájukon otthhon maradni, vagy rábizni valakire a gyereket,nem rendezvényre valók,főleg nem rock koncertre,én voltam olyanon is ahol punkok is repültek,polyás se való kocsmába,de olyat is láttam már sajnos,mert párocska bulizni kívánt,a gyerek meg ott üvöltütt mellettünk,igen felelőtlenség,de a mai modern szülők önzőek,meghát nekik jár a szórakozás,mert még fiatalok,ami igaz de ha már van gyerekük azért tekintettel lehetnének rá is,és rábizhtanák nagyira stb,igen szórakozzanak, de a gyereket ne hurcibálják az éjszakába,rockkoncertekre,kocsmába,buliba,mert a gyerek nem odavaló.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!