Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy beszélnétek ezt meg a...

Ti hogy beszélnétek ezt meg a szüleitekkel? (facebookos kép)

Figyelt kérdés

Feltöltött rólam pár képet apa. Körülbelül 6 évvel ezelőtti képek, borzasztóan nézek ki rajtuk. Ne úgy képzeljétek el, hogy azért nem tetszik, mert rossz a frizurám, vagy belepislogok vagy akármi, hanem TÉNYLEG nagyon csúnya voltam. Akkor voltam életemben a legkövérebb 80 kg!!!(most 60 vagyok) és hát én kiakarom törölni még az emlékezetemből is az akkori kinézetemet. Nagyon látszik képen, csúnya tokás, zsíros, pattanásos, kerek gömb fejem van, az egyik képen még a nyelvem is kilóg, valahogy úgy lett elkapva a pillanat :( Mondtam apunak, hogy vegye már le, könyörögtem, hogy küldök neki helyette másik képet, de azt mondja, hogy nem fogja letörölni, mert GYÖNYÖRŰ vagyok rajta! Nem hiszem el.... Pesze, oké, hogy egy szülőnek akárhogy is néz ki a gyereke, ő a legszebb neki, de ez engem nem vígasztal, mert nyilvános a kép! Szóval nem elég, hogy az összes ismerőse látja, az egész város, de gyakorlatilag bárki megnézheti.nagyon kivagyok akadva. :(

Be is jelölt a képeken, de töröltem rögtön, erre újra megjelölt.. Mostmár letiltottam ezt, hogy bárki is megjelölhessen képen. Írtam kommit is a képek alá, amiben szépen megkértem, hogy vegye le, mert nagyon régi és már nem így nézek ki, mivel lefogytam, letörölte amit írtam.

Mit csináljak? Nem akarok két hülye kép miatt összeveszni vele, mert ő is nagyon sértődékeny, de nekem meg úgy kell a könnyeket visszatartanom, amikor belegondolok, hogy mennyi ismerősőmhöz eljutottak a képek :(

Küldtem neki friss képeket is magamról, de nem hajlandó azokat levenni :(

Hogy győzzem meg? 20/L

2013. ápr. 10. 16:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Eltér a véleményünk felesleges ezen vitatkozni! Csak tanácsokat szeretnék, mit mondhatnék még neki?

Egyébként rengeteg olyan rokonom van akik az ország túlsó felén laknak, meg van pár olyan ismerőse is aki tetszik nekem( ha érted, hogy értem )

Bár már úgy is látja lassan mindenki, úgyhogy lassan már tényleg mindegy :(

Másrészről tényleg nem értheted meg addig, hogy mit érzek, amíg nem estél át ilyen szintű változáson. Teljesen megváltozott az arcom, eltűntek a pattonások( nem 1-2, hanem gyakorlatilag nincs egy tiszta rész az arcomon.) Oké, hogy ez is én voltam, jól mutatna a fényképalbumban, de nem a Facebookon. :(

2013. ápr. 10. 17:49
 12/25 A kérdező kommentje:

Vannak róla is rosszul sikerült, alvós, nyitott szájjal horkolós stb képeim :D De ebből tuti veszekedés lenne, mert normálsi képet sem enged magáról felrakni.

Így ez csak, a végső opció lenne.

2013. ápr. 10. 17:52
 13/25 anonim ***** válasza:
13%
Lehet, hogy külsőleg megváltoztál, de az önbecsülésed továbbra is zéró. Különben max. fél órát szentelsz az életedből bosszankodásra.
2013. ápr. 10. 17:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondd el ezt neki.

Mármint, hogy ha ő nem engedi, hogy akármilyen képet rakj fel róla, és te ezt tiszteletben tartod, akkor ő miért nem tartja tiszteletben a te kérésedet, hogy szedje le azokat a képeket.

Ez így nem annyira fair. És itt nem arról van szó, hogy szerinte nem is vagy csúnya ott. Hanem arról, hogy telibeszarja a kérésedet, ami nem szép dolog.

2013. ápr. 10. 17:58
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
A neten sok karriertanács is van, többek között arról, hogy a HR-es emberkék az állásra jelentkezők facebook profilját, közösségi aktivitását is nézik. Persze nem egy pattanásos kép miatt fognak téged elutasítani, de apukád gondolkodjon el, hogy a neki cuki és édike képen nem fognak-e teli szájjal röhögni a leendő kollégáid és főnököd.
2013. ápr. 10. 17:59
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Én csak a nyílt konfrontálódást látom megoldásnak. Eddig a szép szó nem használt, nem érdekelte a kérések, úgyhogy mehetnek a netre a róla készült előnytelen képek taggel.
2013. ápr. 10. 18:00
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó. :)

Az önbecsülésemről annyit, hogy valóban nem sok VOLT abban az időben, de nem alaptalanul. A gimiben folyton cikiztek a kinézetem miatt, sajnos nyomot is hagyott bennem lelkileg, de ma már hál' istennek jól érzem magam a bőrömben és szépnek látom magam.

2013. ápr. 10. 18:02
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vitatkozom, csak nem értem miért kell ezen ennyire kiakadni. Ahogy valaki más mondta, önbecsülésed zéró, ha ennyi időt fecsérelsz erre fölöslegesen.

El lehet mondani apudnak értelmesen, hogy ha te nem tehetsz fel róla képet, akkor ő se tegyen rólad, ha nem akarja levenni, úgysem fogja, mondhatsz bármit. Vitatkozhatsz, zsarolhatsz, a helyzeten szerintem nem változtat.

Feltehetsz gáz képet róla, családi vitát indítasz tök frankó tetves facebook miatt felborítani a családi békét és üzenem ugyanezt apukádnak is!

2013. ápr. 10. 18:03
 19/25 A kérdező kommentje:

Utolsó alatt a 15-ös válaszadót értettem ( Persze azért köszi mindenkinek aki írt!:)

SZerettem volna megoldani szép szóval. Még néhány kísérletet teszek rá a jövőben, aztán mire azt hiszi belenyugodtam a dologba,ellenhadjáratot indítok ellene :D Csak az különbség kettőnk között, hogy ő végül is nem rossz szándékból töltötte fel a képeket(bár nem értem, mi tetszik neki annyira rajtuk) én meg ezzel nyíltan rosszat csinálok neki :(

Mondjuk ő is elég csúnyán viselkedett, amikor figyelmen kívül hagyta a kérésemet.

2013. ápr. 10. 18:07
 20/25 A kérdező kommentje:
14-es és 15-ös nagyon köszi :)
2013. ápr. 10. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!