Van itt olyan aki emberszámba veszi a házastársa exét? Vagy csak én vagyok ilyen csodabogár?
Férjem volt feleségével beszélő viszonyban vagyunk.
Házastárs exét igen, emberszámba. Kivéve: a szeretőt.
Ha az előző kérdésen akadtál ki, mert ott nagyon a szerető pártjára álltál, akkor a szerető nem az a státusz, amit dicsérni, elfogadni kell.
igen vannak még ilyen esetek - nálunk is bár nem voltam házas
és nem nem vagy csoda bogár :-)
kb. mint az 1.
nem vagyunk és nem is leszünk barátnők, de néha beszélünk fészen, amikor meghalt az öccse a férjemnek is írt, hogy örülne, ha elmenne a temetésre. Természetesen ő elment. Jóban maradtak, miért kéne utálnom? Neki több oka lenne engem utálni, mégsem teszi, mert jó ember. 25 évesek vagyunk.
Én egy nőre sem vagyok kíváncsi, akit előttem a férjem dugott. Köszi.
Volt feleségként meg nem lennék kíváncsi a pótlékomra.
Mi nagyon jól megvagyunk a volt férjem élettársaval. Én azóta egy új házasságban élek.
Együtt járunk fallabdázni a csajjal, heti szinten találkozunk velünk. A volt férjemmel van egy közös 10 éves fiúnk.
Nekem van egy kislányom az új házasságomból és ők nagyon szeretik. Mindig hoznak neki ajándékokat. A lányom ugyanúgy szeretik, mint a fiam.
Mi együtt járunk velük fesztiválokra és nyáron nagyon sok közös programunk van.
Mindenki azt mondja, ilyen csak a mesében van.
én majd az összes barátom volt nőjével joban voltam:) egy-kettőt kivéve, de azok összevissza hazudtak, hogy vele csalt meg a barátom....mikor abban az időpontban pont velem volt..pl:) de a többséggel jóban voltam:) sőt...egy kettővel barátnői viszony lett:) velünk járt bulizni stb:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!