Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki emberszámba...

Van itt olyan aki emberszámba veszi a házastársa exét? Vagy csak én vagyok ilyen csodabogár?

Figyelt kérdés
Persze vannak olyan exek akik tényleg a másik alá tesznek, de valahogy nem tudom elhinni, hogy mind ilyen. Mégis itt csak elrettentő példákat olvasok. Mi sem vagyunk barátnők, de normálisan el tudunk beszélgetni. Valamiért a férjem felesége volt, rendben hogy elváltak de ennek nem feltétlenül mindig az az oka, hogy az egyik fél id.óta, már elnézést a kifejezésért. Alap esetben azért ha én látok valamit valakiben amiért hozzámentem, és ő is látott az exében valamit amiért hozzáment, akkor egyenesarányosan következik, hogy ő sem a világ legszemetebb embere.

2013. ápr. 9. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Férjem volt feleségével beszélő viszonyban vagyunk.

Házastárs exét igen, emberszámba. Kivéve: a szeretőt.

Ha az előző kérdésen akadtál ki, mert ott nagyon a szerető pártjára álltál, akkor a szerető nem az a státusz, amit dicsérni, elfogadni kell.

2013. ápr. 9. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:

igen vannak még ilyen esetek - nálunk is bár nem voltam házas

és nem nem vagy csoda bogár :-)

2013. ápr. 9. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:

kb. mint az 1.

nem vagyunk és nem is leszünk barátnők, de néha beszélünk fészen, amikor meghalt az öccse a férjemnek is írt, hogy örülne, ha elmenne a temetésre. Természetesen ő elment. Jóban maradtak, miért kéne utálnom? Neki több oka lenne engem utálni, mégsem teszi, mert jó ember. 25 évesek vagyunk.

2013. ápr. 9. 15:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Hála Istennek nem ismerem egyiket sem. :)
2013. ápr. 9. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
23%

Én egy nőre sem vagyok kíváncsi, akit előttem a férjem dugott. Köszi.

Volt feleségként meg nem lennék kíváncsi a pótlékomra.

2013. ápr. 9. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi nagyon jól megvagyunk a volt férjem élettársaval. Én azóta egy új házasságban élek.

Együtt járunk fallabdázni a csajjal, heti szinten találkozunk velünk. A volt férjemmel van egy közös 10 éves fiúnk.

Nekem van egy kislányom az új házasságomból és ők nagyon szeretik. Mindig hoznak neki ajándékokat. A lányom ugyanúgy szeretik, mint a fiam.

Mi együtt járunk velük fesztiválokra és nyáron nagyon sok közös programunk van.

Mindenki azt mondja, ilyen csak a mesében van.

2013. ápr. 9. 22:37
 17/18 anonim ***** válasza:

én majd az összes barátom volt nőjével joban voltam:) egy-kettőt kivéve, de azok összevissza hazudtak, hogy vele csalt meg a barátom....mikor abban az időpontban pont velem volt..pl:) de a többséggel jóban voltam:) sőt...egy kettővel barátnői viszony lett:) velünk járt bulizni stb:)

24L

2013. ápr. 10. 10:12
 18/18 anonim ***** válasza:
kedves 15-ös, ilyen felfogással előbb-utóbb te is csak egy korábban megdugott ex leszel. Bocsánat, de ez erős volt azért...
2013. ápr. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!