Van itt olyan aki emberszámba veszi a házastársa exét? Vagy csak én vagyok ilyen csodabogár?
Nálunk a következő helyzet van. Én is és a volt férjem is újra házasodtunk. A két család még ma is tartja a kapcsolatot egymással, Sőt a volt férjemnek a második gyermekének( az első a közös fiúnk) én vagyok a keresztanyja..
Ünnepek alkalmával 1 napot mindig eljönnek vagy mi megyünk.. Nincs semmi gond ezzel..
Mit lehet erre válaszolni? Olyan normális vagy, hogy az mar unalmas:-)
Gondolom az ellensegeid, ha voltak valaha, mar megpukkadtak
Nálam van mindkettőre példa, igaz ők "csak" ex barátnők, vagy ex élettársak voltak, de ez lényegében mindegy, mindketten évekig részei voltak a férjem életének. Mondjuk baráti kapcsolatban egyikükkel sem vagyok/vagyunk. Az úgymond régebbi ex banki ügyintéző, és a mai napig ő intézi a számláinkat, banki ügyeinket. Amikor munkahelyet váltott, mentünk utána. Teljesen normális, kedves, aranyos volt velem is mindig. Nem mondom, hogy valaha is az volt a vágyam, hogy puszipajtások legyünk, de soha nem éreztem kellemetlenül magam a társaságában, vagy néztem rá ferde szemmel, csak azért mert valaha része volt a férjem életének.
A másik ex-szel viszont már egészen más a helyzet. Ő volt az előttem lévő kapcsolata a férjemnek, már vagy fél éve szakítottak, mire én képbe kerültem egyáltalán. Mégis úton-útfélen elmondott mindenféle riherongynak (csak a szalonképes verziót írtam le, de amúgy voltam én minden cifra, de tényleg). A mai napig ölni tudna a szemével, ha csak meglát (szerencsére nem gyakran futunk össze), ismerősöktől halljuk, hogy a mai napig rendszeresen rákérdez, hogy mi van velünk, jól megvagyunk-e, és próbál engem rossz színben feltüntetni. Na most alapból úgy vagyok vele, hogy ha ő ezzel mérgezi a lelkét, hát tegye, nekem ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Viszont azért őszintén magamba nézve azért a közömbösnél kicsit negatívabbak az érzéseim iránta. Bár ebben azért az is közre játszik, hogy annak idején megjelent az esküvőnkön, és bár balhét nem csinált, hát mit ne mondjak... finoman szólva is megfagyott a levegő, sikerült némiképp elbaltáznia így is a napunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!