Kismamák! Hogyan reagálnátok ha a férjetek egy olyan oldalt kedvelt volna a facebookon, hogy : Hogyan fogyjunk le szülés után?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 09:09
21/26 anonim válasza:
Tudni kéne az előzményt, nyilván ha meghíztál a gyerekvárás alatt, akkor szeretné h olyan legyél mint előtte voltál. Ha nem szedtél fel plusz kilót akkor szerintem semmi jelentősége nincs.
22/26 Knapp válasza:
Lehet, hogy igazából a teltebb nőket kedveli (időnként) és csak kukkolni jár "oda"... ;)
(F)
23/26 anonim válasza:
Már régen rossz,ha csak a külsőd érdekli!Valószínűleg azért kedveli az oldalt mert érdekli a téma.Feltétlen beszélnék vele,hogy miért teszi ezt!
24/26 anonim válasza:
Nem tudom írták-e már, de sok oldal eleve ráragasztja a látogatóra a billogot, hogy meglájkolta, az illető nem is tud róla, amíg meg nem jelenik a falán. És van, amit csak úgy tudsz megnézni, ha nyomsz neki egy like-ot.
25/26 anonim válasza:
Megkérdeztem volna,hogy "drágám úgy érzed,hogy kövér vagy?"
26/26 anonim válasza:
Beràgtam volna, szóltam volna neki, hogy nagyon gyorsan tüntesse el, aztàn elfelejtettem volna a dolgot, mert nem érdemes ilyenen lovagolni. Hidd el, lesz úgy is, hogy fészbukozni se lesz időd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!