Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kismamák! Hogyan reagálnátok...

Kismamák! Hogyan reagálnátok ha a férjetek egy olyan oldalt kedvelt volna a facebookon, hogy : Hogyan fogyjunk le szülés után?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 09:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%
én cserébe belinkelnék egy testépítő oldalt, h ez tetszik hagy egye a fene
2013. ápr. 9. 10:19
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Semmit.

Szerintem tök természetes, h minden nő szeretné minél előbb visszanyerni az alakját szülés után, hiszen úgy érzi jól magát. Az én férjem pontosan tudja, h így lesz ez nálunk is. Ha ebben a segítségemre lesz, annak csak örülök. Egyébként pedig tök természetes az is, ha saját maga miatt szeretne neked segíteni, még ha neked nem is annyira fontos, h hamar visszanyerd az alakod!

2013. ápr. 9. 10:26
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
12. csak nem babát vársz?! ezért nem látlak itt annyit mostanában? :)
2013. ápr. 9. 10:28
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

Jah, nem :)

Majd pár év múlva :)

Mostanában ritkábban nézegettem ezt a kategóriát :)

2013. ápr. 9. 10:30
 15/26 anonim válasza:
79%
Én is lájkolnám :) Ha maradt volna rajtam felesleg, akkor főleg! Bár én mindkét gyerkőc után 2 héten belül visszanyertem az eredeti súlyom (164cm, 46kg), de a csípőm szélesebb lett, és a ciciken is látszik a szoptatás. :D Szóval nekem nem kellett tenni érte semmit. Szerintem is csak segíteni szeretne Neked, tájékozottabb szeretne lenni a témában, hogy ha kell, tudjon segíteni. Nagyon sok FB oldalnál csak akkor látod a bejegyzéseket, ha előtte lájkolod az adott oldalt.
2013. ápr. 9. 11:02
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
Megkérdezném, hogy bébiszittert fizet vagy ő lesz a gyerekkel, miközben én a konditeremben edzek :-)
2013. ápr. 9. 12:11
 17/26 anonim válasza:
86%
Ugyan már, minek kellene konditeremben edzeni?! :D :D Én mindkettőjükkel néha-néha csináltam felüléseket, ők élvezték, hogy "repülnek", én meg kockásodtam. :) Tempós séta babakocsival, sokszor, néha futás szintén babakocsival (néhányan hülyének néztek, de kit érdekel). Emelgetés stb. Bőven elég.
2013. ápr. 9. 12:19
 18/26 anonim ***** válasza:
Ha segíteni akar, semmi baj, de nekem pl. borzasztó kellemetlen lenne, ha ezt "nyilvánosan" csinálná a férjem. Nem kell lájkolgatni semmit, elég, ha megnéz egy oldalt, megmutatja NEKEM... nem kell az egész facebook-nak rajtam röhögnie.
2013. ápr. 9. 12:28
 19/26 anonim ***** válasza:
29%
Nekem az a furcsa, hogy te azt nyomozgatod, hogy mit kedvelt a férjed a facebookon.
2013. ápr. 9. 13:39
 20/26 anonim ***** válasza:
55%

Ha vinnyogsz a pasidnak, hogy kövér vagy, akkor azt fogja mondani, hogy egyél kevesebbet vagy mozogj vagy menj zsírleszívásra. Ha ezen megsértődsz, akkor legközelebb ne vinnyogj.

Hogy reagálnék? Én is lájkolnám.

2013. ápr. 9. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!