Kismamák! Hogyan reagálnátok ha a férjetek egy olyan oldalt kedvelt volna a facebookon, hogy : Hogyan fogyjunk le szülés után?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 09:09
11/26 anonim válasza:
én cserébe belinkelnék egy testépítő oldalt, h ez tetszik hagy egye a fene
12/26 anonim válasza:
Semmit.
Szerintem tök természetes, h minden nő szeretné minél előbb visszanyerni az alakját szülés után, hiszen úgy érzi jól magát. Az én férjem pontosan tudja, h így lesz ez nálunk is. Ha ebben a segítségemre lesz, annak csak örülök. Egyébként pedig tök természetes az is, ha saját maga miatt szeretne neked segíteni, még ha neked nem is annyira fontos, h hamar visszanyerd az alakod!
13/26 anonim válasza:
12. csak nem babát vársz?! ezért nem látlak itt annyit mostanában? :)
14/26 anonim válasza:
Jah, nem :)
Majd pár év múlva :)
Mostanában ritkábban nézegettem ezt a kategóriát :)
15/26 anonim válasza:
Én is lájkolnám :) Ha maradt volna rajtam felesleg, akkor főleg! Bár én mindkét gyerkőc után 2 héten belül visszanyertem az eredeti súlyom (164cm, 46kg), de a csípőm szélesebb lett, és a ciciken is látszik a szoptatás. :D Szóval nekem nem kellett tenni érte semmit. Szerintem is csak segíteni szeretne Neked, tájékozottabb szeretne lenni a témában, hogy ha kell, tudjon segíteni. Nagyon sok FB oldalnál csak akkor látod a bejegyzéseket, ha előtte lájkolod az adott oldalt.
16/26 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy bébiszittert fizet vagy ő lesz a gyerekkel, miközben én a konditeremben edzek :-)
17/26 anonim válasza:
Ugyan már, minek kellene konditeremben edzeni?! :D :D Én mindkettőjükkel néha-néha csináltam felüléseket, ők élvezték, hogy "repülnek", én meg kockásodtam. :) Tempós séta babakocsival, sokszor, néha futás szintén babakocsival (néhányan hülyének néztek, de kit érdekel). Emelgetés stb. Bőven elég.
18/26 anonim válasza:
Ha segíteni akar, semmi baj, de nekem pl. borzasztó kellemetlen lenne, ha ezt "nyilvánosan" csinálná a férjem. Nem kell lájkolgatni semmit, elég, ha megnéz egy oldalt, megmutatja NEKEM... nem kell az egész facebook-nak rajtam röhögnie.
19/26 anonim válasza:
Nekem az a furcsa, hogy te azt nyomozgatod, hogy mit kedvelt a férjed a facebookon.
20/26 anonim válasza:
Ha vinnyogsz a pasidnak, hogy kövér vagy, akkor azt fogja mondani, hogy egyél kevesebbet vagy mozogj vagy menj zsírleszívásra. Ha ezen megsértődsz, akkor legközelebb ne vinnyogj.
Hogy reagálnék? Én is lájkolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!