Ha a szüleitek megtehetnék és vennének nektek egy lakást, elfogadnátok?
Nézd, ha ennyire púp a hátadon az a lakás, ajándékozd el.Sokan elfogadnák, pl én is, mivel nekem nem adtak a szüleim.(Már, ha te vagy az, aki folyton arról a bizonyos laksáról problémázik itt)
Unokatesómnak bezzeg épített az apja 18 milliós, kétszintes házat, de nem kellett a majomnak, csak mert utálta az apját.Inkább szorong az anyjával egy lyukban.
Az ilyennek adhatnak lófittyet is gyémántból, akkor is szerencsétlen marad.
én is kaptam lakást, úgy hogy nem is kértem. a nagyszüleimnek természetes volt, h vesznek, nem akarták, h albérletben nyomorogjak, ha már van rá pénzük.
kifejezettem putris állapotút kerestünk, mert a saját ízlésem alapján szerettem volna felújítani. arra hirtelen nem volt pénzünk, így kiadtam, és a befolyt összegből telt a renoválásra.
van még pár ismerősöm, aki kapott lakást, és egyik sem panaszkodott, h hogy néz ki, örült mint majom a farkának :)
elfogadnám
Kétlem, hogy olyat vennének, ami nem felel meg, főleg, ha konkrétan nekem veszik, nem "csak" van már egy lakás amit nekem adnak.
Ha valami még mindig nem tetszik, akkor mivel a saját tulajdonom azt csinálok vele amit akarok.
Felújíthatom...stb
Ha a környék bizonyul rossznak, akkor eladhatom, vehetek másikat..
Azt hiszem ugrálnék örömömben.
27 es vagyok
Én a saját szüleimből indultam ki..
Soha nem hangoztatnák, hogy márpedig azt is mi vettük.
Megkérdeznének a véleményemről.
Ha megfelelő érveim volnának a költözésre sosem akadályoznának.
Amúgy nem engedhetnek meg maguknak egy plusz lakást, sőt akkor már kettő kellene, mert van testvérem, és ők mindig igazságosak az ilyen dolgokban, sőt néha túlon túl...
Én hamar elköltöztem (22 voltam) az öcsém otthon lakik, és még sokáig ott is fog. nem kell hozzájárulnia a költségekhez, még az étkezéséhez sem, csak a ruháit és a szórakozását fizeti, ezért pl az én szüleim fizetnek egy lakástakarékot.
nem várom el de nagyon jól fog jönni, anyukám meg enélkül rossz lelkiismerettel lenne, azt mondja, hogy ez "jár" nekem, pedig szerintem a saját döntésem volt, hogy már külön életet akarok kezdeni.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!