Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szüleitek megtehetnék és...

Ha a szüleitek megtehetnék és vennének nektek egy lakást, elfogadnátok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 01:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy ne fogadnám el. Örülnék, hogy van hol lakni. Valakinek még ennyi se jut.
2013. ápr. 9. 06:47
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha simán megtehetnék, akkor igen, de ha csak nehezen összekuporgatott pénzből vennék nekem akkor nem. Igaz engem egyedül nevel édesanyám, de ha azt mondaná, hogy a 20 év alatt összekuporgatott pénzét ideadja lakásra nem fogadnám el. Neki de lesz szinte semmi nyugdíja inkább tartogassa arra. De ha lenne egy jó pár millánk akkor elfogadnám.
2013. ápr. 9. 06:48
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
az én szüleimtől elfogadnám, mert tudom, hogy feltétel nélkül adnák oda. Viszont hallottam olyanról, hogy a szülő vett a csajnak lakást, de a haszonélvezet a szülőé (nem lakik ott) és világosan meg is mondta, hogy nem engedi el a közeléből a lányát.
2013. ápr. 9. 06:53
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megköszönném.

Később ha lesz saját pénzed eladhatod és az igényeidnek megfelelőt vehetsz.

2013. ápr. 9. 07:26
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Boldogan elfogadnám....
2013. ápr. 9. 07:30
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De sajnos nem tehetik meg. :(
2013. ápr. 9. 07:56
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy elfogadnám. Szülőként én is segíteném a gyermekemet.
2013. ápr. 9. 08:02
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Az önérzetem nem engedné meg, plusz a férjemnek sem tetszene. De a valóság más, örülünk, ha lesz egy egérlukunk.
2013. ápr. 9. 08:52
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszönettel elfogadnám :) Nagyon megkönnyíteni az életemet, mert egyenlőre max az albérletre lenne kilátásom, arra is csak ha lesz munkám :S
2013. ápr. 9. 09:35
 20/31 anonim ***** válasza:
29%

Nálunk a párom kapott idén egy lakást, ahova én is szoktam menni. Annyira pici (egy légterű szoba-konyha), hogy nem szívesen költöznék be oda. Az anyósjelöltem saját maga kedve szerint rendezte be. Nem vészes, nem ronda, tulajdonképpen gyönyörű, hisz minden szép és új, de valahogy akkor sem örülök neki igazán. Nekem itt kuss a nevem :( A párom magától lehet sosem vágott volna bele ilyen projectbe... :(

N25

2013. ápr. 9. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!