Ha a szüleitek megtehetnék és vennének nektek egy lakást, elfogadnátok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 01:54
11/31 anonim válasza:
Már hogy ne fogadnám el. Örülnék, hogy van hol lakni. Valakinek még ennyi se jut.
12/31 anonim válasza:
Ha simán megtehetnék, akkor igen, de ha csak nehezen összekuporgatott pénzből vennék nekem akkor nem. Igaz engem egyedül nevel édesanyám, de ha azt mondaná, hogy a 20 év alatt összekuporgatott pénzét ideadja lakásra nem fogadnám el. Neki de lesz szinte semmi nyugdíja inkább tartogassa arra. De ha lenne egy jó pár millánk akkor elfogadnám.
13/31 anonim válasza:
az én szüleimtől elfogadnám, mert tudom, hogy feltétel nélkül adnák oda. Viszont hallottam olyanról, hogy a szülő vett a csajnak lakást, de a haszonélvezet a szülőé (nem lakik ott) és világosan meg is mondta, hogy nem engedi el a közeléből a lányát.
14/31 anonim válasza:
Igen, megköszönném.
Később ha lesz saját pénzed eladhatod és az igényeidnek megfelelőt vehetsz.
16/31 anonim válasza:
Persze. De sajnos nem tehetik meg. :(
17/31 anonim válasza:
Még jó hogy elfogadnám. Szülőként én is segíteném a gyermekemet.
18/31 anonim válasza:
Az önérzetem nem engedné meg, plusz a férjemnek sem tetszene. De a valóság más, örülünk, ha lesz egy egérlukunk.
19/31 anonim válasza:
Köszönettel elfogadnám :) Nagyon megkönnyíteni az életemet, mert egyenlőre max az albérletre lenne kilátásom, arra is csak ha lesz munkám :S
20/31 anonim válasza:
Nálunk a párom kapott idén egy lakást, ahova én is szoktam menni. Annyira pici (egy légterű szoba-konyha), hogy nem szívesen költöznék be oda. Az anyósjelöltem saját maga kedve szerint rendezte be. Nem vészes, nem ronda, tulajdonképpen gyönyörű, hisz minden szép és új, de valahogy akkor sem örülök neki igazán. Nekem itt kuss a nevem :( A párom magától lehet sosem vágott volna bele ilyen projectbe... :(
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!