Mit csináljak anyámmal? Már eléggé idegesít.
Figyelt kérdés
állandóan beáll mögém mikor gépezek,és csak les.Ilyenkor mndig abbahagyom amit épp csináltam,át kattintok máshova,ahol csak vagyok. Mikor kérdezem tőle normálisan h mi van? akkor meg anynit mond h semmi,és tovább nézi mit csinálok. Néha szolok neki h meddig maradsz? olyankor én vagyok a bunkó flegma,akitől el kéne venni a gépet. meg az is idegesít mikor a tv elött eszek a szobába,bejön és csak van,meg kérdezgeti h mi vfan a másik csatornán. Mondom neki nem tom,nézd meg. Aztán váűr,mikor rákérdezek h mi van? akkor idegesen közli h arra vártam h átkapcsolsz! De neki is van tv-je,ne engem zaklasson ilyen hülyeséggel2009. szept. 22. 12:45
21/21 A kérdező kommentje:
már 20 éves vagyok,dolgozok is.rendesen adok le a fizumból,az internetet pluszban én fizetem,szóval gáz... elköltözni meg még nem szeretnék,meg nem ilyen hülyeség miatt.
Este mikor msn -n beszéltem egy barátnőmmel,akkor se tudtam neki semmit irni,mert kérdezte kivel beszélek,mondtam kivel,és itt állt és várta meg nézte h én mit irok,mert azt a csajt ő is ismeri és kiváncsi volt. Én se olvasom el az ő leveleit,vagy sms-it... nem tudom mit csináljak vele. ha szólok finoman akkor ordítozik h a gép így meg úgy... ki kellene vágni,stb...
2009. szept. 26. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!