Hol rontottam el az életemet?
Ilyen labilis kapcsolatba semmiképpen ne vállaljatok gyereket. Sok minden kiérződik az írásodból, de boldogság az nem. Tedd fel magadnak a kérdést. Jól érzed magad mellette, ki tudsz teljesedni, önmagad tudod adni, elismered olykor az ő igazságát is ....???
Hiába szereted a másikat, ha folyton lehúz és többségében szomorú, boldogtalan vagy mellette, akkor változtatni kell. Vagy leültök és felnőttek módjára átbeszéltek mindent, akár szakértő segítségével, vagy bármilyen fájdalmas is, elválnak útjaitok. Nincs középút, mert hosszú távon az a legfájdalmasabb és nem vezet sehová.
Az, hogy nem tudtok egymással beszélgetni, komoly hiba. Csak akkor tudtok ezen javítani, ha mindketten akarjátok. Menjetek el párterápiára, az segíthet. Ha nem tudjátok magatok megoldani, és a segítség sem kell a párodnak, akkor nem rugóznék túl sokat ezen a kapcsolaton.
Azt mondod nincs külön életetek... egyikőtöknek sincs hobbija, barátai akivel eljárhattok ki-ki a maga csapatával? Egy külföldi munka a kapcsolatotok végét jelentheti.
Babát ebben a kapcsolatban nem szabad vállalni, mert ő sínylené meg az egészet.
Egy biztos, most boldogtalan vagy, és ha valami nem változik, akkor 1-5-10 év múlva is boldogtalan leszel. Szerintem a párod is ebben a cipőben jár, csak a pasik erről nem szeretnek beszélni.
Szegény. Igen, mi is a párommal azt hiszem, erre az útra lépünk lassan. Bár mi még csak 5 éve ismerjük egymást, amiből az effektív párkapcsolat mondjuk 4 év.
Mi azért még jól megvagyunk, de kezdünk sokat veszekedni mi is. Ez elég nehéz, korábban nem volt így.
Én is úgy látom, hogy ezek a veszekedések azért jönnek egyre gyakrabban, mert a kapcsolatunk stagnál, nem történik előre lépés évek óta. Lazulnak a kötelékek. Most már jobban ésszel ragaszkodunk egymáshoz, mint lángolással. Azzal az elhatározással ragaszkodunk egymáshoz, hogy mi közös élet és közös gyerekek, közös család mellett döntöttünk.
Bízom benne, hogy még a te helyzetedből is van visszaút.
Párkapcsolati tanácsadásra is elmennék a helyedben. Ha szereted, ha valaha szeretted, mozgassatok meg minden követ, hogy rendbe hozzátok, ami megfakult. Szerintem még lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!