Mért félek mindig ettől? és mért gondolok mindig rosszra?
Szóval az a problémám hogy mikor elmegy a férjem dolgozni,vagy apukám mindig arra gondolok nehogy baja legyen.Mindig ettől félek.és mindig reggel és este hivom is fel őket. az mindegy hogy messzi vagy közel dolgoznak akkor is. autóval járnak a munkahelyükre.
De annyira rossz mertha pl. nemveszi fel a telefont akkor már teljesen pánikban vagyok,hogy lehet hogy garambolózótt?vagy nemtudom de mindig ilyenekre gondolok. reggel mindig megkérdem hogy a telefonját viszi e ha esetleg baj lenne. másban is izgulós vagyok de ebben nagyon. ha megcsipi egy darázs már vinném az orvoshoz.
Más aszonyokat látva nem ennyire izgulósak. normnális ez még vagy mr beteges????nagyon rossz érzés csak a rosszra tudok gondolni,pedig semilyen balesetem nem volt, és a családban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!