Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 8 éve élek párkapcsolatban,...

8 éve élek párkapcsolatban, de mostanában a páromnak lett egy elég furcsa (számomra gusztustalan) szokása. Emiatt kezdek tőle eltávolodni, amit ő is észrevett. Hogyan hozzam szóba a dolgot?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 00:56
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy nem tudja....

de nagyon gyerekes a reakciója

amikor éppen csinálja mond azt, hogy MOST!

jól tetted hogy szóltál, majd megnyugszik, amúgy csak szégyelli magát, azért támadt vissza

2013. ápr. 7. 12:01
 32/38 anonim ***** válasza:

az ilyen manipulatív emberektől a gyomrom forog. bár ők nekem inkább kihívás, és szeretek vitázni velük, h miért is nincs épp igazuk :P

tény, h itt nem a bányászat a legnagyobb gond, hanem az, h téged állít be szemétnek, miközben ő az.

ha szeretnél vele maradni, akkor fel kell venned a kesztyűt, még ha fárasztó is. bár mint említettem, imádok úgy vitázni, amikor tudom, h igazam van, és már csak be kell bizonyítanom, szóval én maradnék és szétidegelném :P

ha nem, akkor gondolom sejted mi a következő tennivalód.

2013. ápr. 7. 12:44
 33/38 anonim ***** válasza:
Ha ennyit nem tudsz neki felhozni, akkor az a kapcsolat réges régen rossz.
2013. ápr. 7. 12:55
 34/38 anonim ***** válasza:
Szavaiddal élve mindketten "irtó cikik" vagytok. Inkább kerüljétek egymást és foglalkozzatok saját magatokkal.
2013. ápr. 7. 12:58
 35/38 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb látod, hogy csinálja,kínáldmeg egy papírzsepivel és kérdezd meg, hogy éhes e, mert úgy látod igen.

Én ezt nem bírnám elviselni, inkább egy megcsalás :D JÓ, ez csak vicc, de bizony isten mondom, ez nagyon dúrva!

2013. ápr. 7. 13:21
 36/38 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült megbeszélnünk a dolgot, de tény, hogy nem volt egyszerű!
2013. ápr. 7. 18:20
 37/38 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült megbeszélnetek?
2013. ápr. 7. 19:46
 38/38 A kérdező kommentje:

Miután rámutatott az én hibáimra (védekezésből), rájött, hogy nem csak én találtam ki ezt az egészet. Mondta, hogy ha megint látom, akkor szójak rá nyugodtan.

És nem tudatosan csinálja!

2013. ápr. 9. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!