8 éve élek párkapcsolatban, de mostanában a páromnak lett egy elég furcsa (számomra gusztustalan) szokása. Emiatt kezdek tőle eltávolodni, amit ő is észrevett. Hogyan hozzam szóba a dolgot?
Én írtam, hogy nem tudja....
de nagyon gyerekes a reakciója
amikor éppen csinálja mond azt, hogy MOST!
jól tetted hogy szóltál, majd megnyugszik, amúgy csak szégyelli magát, azért támadt vissza
az ilyen manipulatív emberektől a gyomrom forog. bár ők nekem inkább kihívás, és szeretek vitázni velük, h miért is nincs épp igazuk :P
tény, h itt nem a bányászat a legnagyobb gond, hanem az, h téged állít be szemétnek, miközben ő az.
ha szeretnél vele maradni, akkor fel kell venned a kesztyűt, még ha fárasztó is. bár mint említettem, imádok úgy vitázni, amikor tudom, h igazam van, és már csak be kell bizonyítanom, szóval én maradnék és szétidegelném :P
ha nem, akkor gondolom sejted mi a következő tennivalód.
Ha legközelebb látod, hogy csinálja,kínáldmeg egy papírzsepivel és kérdezd meg, hogy éhes e, mert úgy látod igen.
Én ezt nem bírnám elviselni, inkább egy megcsalás :D JÓ, ez csak vicc, de bizony isten mondom, ez nagyon dúrva!
Miután rámutatott az én hibáimra (védekezésből), rájött, hogy nem csak én találtam ki ezt az egészet. Mondta, hogy ha megint látom, akkor szójak rá nyugodtan.
És nem tudatosan csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!