Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 8 éve élek párkapcsolatban,...

8 éve élek párkapcsolatban, de mostanában a páromnak lett egy elég furcsa (számomra gusztustalan) szokása. Emiatt kezdek tőle eltávolodni, amit ő is észrevett. Hogyan hozzam szóba a dolgot?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 00:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
74%

Bányászengedély nélkül

Az emberek többsége jobbára gyerekkorában kinövi a fül- és orrtúrást, amelyről korán megtanulja, hogy túlontúl intim ahhoz, hogy társaságban művelje. Ha valaki felnőtt korában is hódol az orrtúrásnak, az valószínű, valamilyen neveltetési hiba, esetleg kontrollt vesztett állapot következménye. Ez utóbbi annyit tesz, hogy a módszeres orrtúró bár tudja, hogy nem illik ilyesmit csinálni, nagy izgalmában azonban mégis megfeledkezik magáról, és a korábbi beidegződésen felülkerekedik.

Ha a rossz szokás stresszhelyzetben jön elő, szinte biztos, hogy a szorongás váltja ki. Az orrtúrás súlyosbított verziója, ha az illető az orrváladékát el is fogyasztja (mucophagia).

Jó tudni! A tevékenységnek egyszerű egészségügyi oka is lehet: a túlfűtött, száraz és meleg lakások kiszáríthatják az orr nyálkahártyáját. Ne feledjük, az automatikus babráló mozdulatok irritálhatják az orr érzékeny belső felszínét, így gyakori az ilyen eredetű kisebesedés, orrvérzés is.

2013. ápr. 7. 09:25
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Szedi ki egy darabot s sajátodbol es nyújtsd át neki :Nézd drágám, ezt neked szántam. :D
2013. ápr. 7. 09:26
 23/38 anonim ***** válasza:

most reggeliztem mikor ezt olvastam

a hatás nem maradt el...

2013. ápr. 7. 09:47
 24/38 anonim ***** válasza:
Húha!Szerintem itt nem is a "bányászás" a legnagyobb probléma :( 26L
2013. ápr. 7. 10:46
 25/38 anonim ***** válasza:
Ha 38 évesen ezt csinálja, akkor szerintem itt már szakember (pszichológus) segítségére lenne szüksége.
2013. ápr. 7. 10:52
 26/38 anonim ***** válasza:
Te számos okból gusztustalannak találod, amit a párod csinál, közben nem szólsz, hanem eltávolodsz tőle. Szerintem ez döglött ügy. Tudom, drasztikus dolog ezt mondani, de azt hiszem, én már nem maradnék így senkivel, hogy napi küzdelmet folytatok a gyomorforgató szokásaival. Inkább keresek egy olyan embert, akivel passzolunk.
2013. ápr. 7. 11:12
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt megnézném, hogyan tudna jól kijönni egy olyan vitából, hogy miért eszi meg a saját fikáját :D
2013. ápr. 7. 11:18
 28/38 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem! Tagadta!

"Ha látod, hogy ezt csinálom, akkor csinálj róla egy videót"

Aztán jött, hogy miért így közöltem! Meg, hogy nekem semmi sem jó! :-(

Ja, és hogy "Biztosan bánod már azt a napot, amikor megismerkedtünk"

Reméltem, hogy most nem én leszek a "főgonosz", tévedtem! De legalább már tudja, hogy miért nem csókolom meg...

2013. ápr. 7. 11:26
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ennél gyerekesebb reakciót nem is produkálhatott volna! Szerintem ez így nagyon gáz....
2013. ápr. 7. 11:28
 30/38 anonim ***** válasza:
Az én válaszom annyi lett volna,hogy igen bánom azt a napot.Ne haragudj nem megbántani akarlak tényleg,csak itt már nagy gondok vannak szerintem :( 26l
2013. ápr. 7. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!