Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 8 éve élek párkapcsolatban,...

8 éve élek párkapcsolatban, de mostanában a páromnak lett egy elég furcsa (számomra gusztustalan) szokása. Emiatt kezdek tőle eltávolodni, amit ő is észrevett. Hogyan hozzam szóba a dolgot?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 00:56
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

én fél óra járás után is rászólnék, nem h 8 év. Egyszerűen megmondanám h fúj mit csinálsz? Ez gusztustalan...így várhatod h megcsókollak

alapvetően nem vagyok ilyen nyers de azért ez túl tesz minden határon

2013. ápr. 7. 01:25
 12/38 A kérdező kommentje:
Ez a probléma, hogy én sem csókolom meg! Már kezdi szóvá tenni, ezért is írtam! Teljesen kiábrándító ez a viselkedése... Bár az állandó büfögés és fingás sem a legkellemesebb, de az legalább ha kijön belőle kint is marad!!!
2013. ápr. 7. 01:25
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Pfúj, totál egyetértek, szólj rá! Amúgy nem neked kellene kellemetlenül érezni magad, hanem neki!! Egyelőre ő eszi meg a saját fikáját, nem te! Durva.
2013. ápr. 7. 01:32
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom felfogni hogy 8 év után olyan még az emberek kapcsolata mindig hogy nem mernek nyíltan szólni a másiknak valami miatt ami baj.és azt se hogy emiatt szinte el lehet távolodni tőle,megbeszélés helyett,ez durva.
2013. ápr. 7. 02:53
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerencse csak a kv-é van bennem,itt bokákolók
2013. ápr. 7. 07:39
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

az addig oké, h ez neki érzéki élményt okoz, de felnőtt ember ilyet max egyedül csinál, azt is a világtól elvonultan.

bevallom, néha én is kiszedem ami nem oda való, mert mondjuk zsepivel nem jön ki, de a fürdőben, magányba burkolózva, nem pedig a párom szeme láttára pofátlan módon.

bocs, de ez kb olyan mintha az utca közepén nekiállna pisilni fényes nappal. néha mindenkinek jól esne, mert már nagyon sürgeti a szükség, de vannak társadalmi normák, erkölcsök, amik egy belső gátat szabnak. akinek ez a gát nincs meg, az valahol lemaradt a szellemi fejlődésben.

2013. ápr. 7. 08:00
 17/38 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. ápr. 7. 08:20
 18/38 anonim ***** válasza:
Jézus!Ez irtó gusztustalan...Így én sem csókolnám meg szívesen.Szerintem szóvá kéne tenned, bár engem is feszélyezne, hogy mit is mondjak.Nem tudom, szóval mindenképp szólj neki, hogy ez téged undorít és amíg ezt csinálja te nem csókolod meg.Bár, az a baj, hogy eztán is biztos csinálni fogja csak max nem elötted :/ 26L
2013. ápr. 7. 08:38
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb csinálja kérdezd meg van-e bányászati engedélye.
2013. ápr. 7. 08:56
 20/38 anonim ***** válasza:

8 ev utan nem kelleneaz ilyennek tabunak lennie...

Apu is elovette ezt a szokast kb egy eve, erre pont ott voltam amikor anyu raszolt h mit csinal, kiderult h eszre sem vette, es meg jo parszors zolni kellett neki.

Olyan mint a koromragas, eszre sem veszik mit csinalnak, egyszer nezd meg a piros lampanal a ferfiakat, jo meg nem eszik altalaban, de naluk ez egy nagyon rosssz es gusztustalan szokas...

Ne te erezd magad kellemetlenul, hanem szolj kerek perec...

Nem kell ezt tulmisztifikalni ( huh ez jo szovicc bocsanat...)

2013. ápr. 7. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!