8 éve élek párkapcsolatban, de mostanában a páromnak lett egy elég furcsa (számomra gusztustalan) szokása. Emiatt kezdek tőle eltávolodni, amit ő is észrevett. Hogyan hozzam szóba a dolgot?
én fél óra járás után is rászólnék, nem h 8 év. Egyszerűen megmondanám h fúj mit csinálsz? Ez gusztustalan...így várhatod h megcsókollak
alapvetően nem vagyok ilyen nyers de azért ez túl tesz minden határon
az addig oké, h ez neki érzéki élményt okoz, de felnőtt ember ilyet max egyedül csinál, azt is a világtól elvonultan.
bevallom, néha én is kiszedem ami nem oda való, mert mondjuk zsepivel nem jön ki, de a fürdőben, magányba burkolózva, nem pedig a párom szeme láttára pofátlan módon.
bocs, de ez kb olyan mintha az utca közepén nekiállna pisilni fényes nappal. néha mindenkinek jól esne, mert már nagyon sürgeti a szükség, de vannak társadalmi normák, erkölcsök, amik egy belső gátat szabnak. akinek ez a gát nincs meg, az valahol lemaradt a szellemi fejlődésben.
8 ev utan nem kelleneaz ilyennek tabunak lennie...
Apu is elovette ezt a szokast kb egy eve, erre pont ott voltam amikor anyu raszolt h mit csinal, kiderult h eszre sem vette, es meg jo parszors zolni kellett neki.
Olyan mint a koromragas, eszre sem veszik mit csinalnak, egyszer nezd meg a piros lampanal a ferfiakat, jo meg nem eszik altalaban, de naluk ez egy nagyon rosssz es gusztustalan szokas...
Ne te erezd magad kellemetlenul, hanem szolj kerek perec...
Nem kell ezt tulmisztifikalni ( huh ez jo szovicc bocsanat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!