Felfújom vagy tényleg furcsa?
Vőlegényem van, külföldön dolgozik, és előfordul jó néhányszor hogy skypon nem látom rajta a jeggyűrűjét. Fel tudom idegesíteni magam rajta. Van okom aggódni vagy fölfújom?
egyébként másfél havonta jön haza.
Ő 25 én pedig 20
Mondd meg neki, hogy téged zavar, és ha baja van, inkább most mondja meg, és ne az esküvő előtt 2 héttel, mert akkor ő állja az egész cehhet :P
Amúgy sok dolog lehet, ami miatt leveszi. Én sem szeretek pl. sem ékszert, sem órát huzamosabban viselni, sőt, azt sem szeretem, ha a zsebeimben sok a cucc, mert szerintem baromi kényelmetlen.
Vagy egyszerűen nem szeret gyűrűt hordani, de ezzel nem mert előhozakodni, inkább ilyenkor kihasználja és nem hordja.
Esküvő előtt a férjem is mondta, hogy ne haragudjak, ő utálja, ha a kezén van bármi. Ezért is nem lett gyűrűnk. Ha őt zavarja, nem fogom kényszeríteni rá.
A férjem stinte sosem vette fel.CSak ha elmentünk valahová....
Söt most már kicsi is neki. :D
Valószínü a munkája miatt vette le.
Mit dolgozik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!