Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tud támadni valahogy?

Tud támadni valahogy?

Figyelt kérdés
Van egy ház, amit örökölt a 3 lányom és én. Az apjuk meghalt. 1/4 része van benne mindenkinek, de enyém a haszonélvezet. Az egyik lányom velem lakik, mellesleg az új páromat is ide költöztettem. A párom nem tudja elviselni a lányomat és azt mondta, hogy vagy a lányomat küldöm el, vagy ő megy el. De én a boldogságomat nem hagyom. Ha elküldöm a lányomat akkor ő tud engem valahol támadni?

2013. ápr. 6. 15:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha a lányodat kirakod, egyedül is fenn tudod tartani a házat? Ő akart veled lakni, vagy te kérted rá, amikor még nem volt meg a jelenlegi pasid? Bocs, de nem tudom azt írni, hogy párod, mert az ilyen nem az. Te pedig 13 évig nem voltál anyja a gyerekednek. És a kérdésedre a válasz: sajnos nem tehet semmit "ellened". De én hiszek abban, hogy előbb-utóbb minenki visszakapja azt, amit ő tett másokkal. Sajnálom, hogy fontosabbnak érzed a pasidat, mint a saját gyerekedet: ha így is boldog tudsz lenni, gratulálok!
2013. ápr. 6. 18:26
 22/22 anonim ***** válasza:

"10-es!Te mégis mit olvastál?Azt írja 22éves a lány és kismama."

Egyszerre küldtük el, nézd meg az időt. Szóval amikor elkezdtem megírni akkor még nem volt szó semmilyen terhességről csak hogy van valamiért ki akarják tenni a lányt, aminek azért lehet is alapja. Így már más, hogy nincs vele semmi gáz csak Lajoskának nem szimpatikus és ezért kitenné.

2013. ápr. 6. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!