A párommal szeretkeztünk de az anyám ránk nyitott! Valahogy más reakcióra számítottam! Mi legyen?
A párom és én együtt élünk már egy fél éve.Az eset tegnap történt,anyum ígérte,hogy majd délután jött.De nem jött,így gondoltam,hogy már nem is fog.A hátsó ajtó nyitva volt illetve a villany is égett az előtérben így gond nélkül bejött.Mi meg a hálószobában szeretkeztünk..Ami felkavaró,hogy kopogás nélkül illetve gond nélkül benyitott.Aztán gyorsan kiment mi felöltöztünk és mondta,hogy így kell várni rám?Csalódott,nem tudom,miért gondolta,hogy vigyázzban fogok állni.Meg nem is erről volt szó.Felnőtt ember vagyok és gyakorlatilag azt csinálok már amit akarok.De ennek ellenére tisztelem meg szeretem őt.De akkor is lehetne elnéző.
Eztán elment!De láttam rajta,hogy nagyon fel volt húzva.Ahogy ismerem ennél kisebb dolgokon is képes kiakadni..Szóval,nem tudom mi legyen!Írtam neki sms-t még az nap este de nem válaszolt,a telefont se veszi fel...
Ötletek?
Eleve nem értem, miért van kulcsa a lakásotokhoz?
Ötlet?
Majd elfelejti.
Neki nincs kulcsa a lakáshoz!
Az kellene még...:)
ezek szerint bárki ki-be sétálhat hozzátok kulcs nélkül? én ezt akkor se hagynám ha épp nem szeretkeznék de te dolgod.
Nyilván fura h benyitott, oké h bejön a lakásba(talán kopogtatott de nem hallottátok) de a hálószobába tuti nem mennék be a helyébe.
Van apukád? Szerintem csak zavarba van baromira és azért játssza a sértődöttet. Felnőtt módjára megírnám neki h nem vártuk h jön, de ettől függetlenül kérjük h a hasonló kellemetlenségek elkerülése végett többet ne jöjjön b csengetés nélkül
Eleve, mi a fenéért nyit be a hálószobába? Az odáig még oké, hogy a lakásba bemegy, bár nekem ez is fura, de normális esetben belépés után kiált egy nagyot az ember, hogy "gyerekek, hol vagytok", nem pedig besündörög a hálószobába, és még neki áll feljebb. Nem a nappali közepén csináltátok, ahol muszáj volt meglátnia, ő volt tolakodó, mert oda is benézett.
Majd lenyugszik, nem ti hibáztatok, hanem ő.
ez kérdés.. :D
az a vicces, hogy majd ezentúl ez fog az eszetekbe jutni mielőtt belekezdenétek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!