Mért csinálja ezt anyám?
16éves lány vagyok, apám kb 5éve meghalt anyám pedig 10honapja egy palival foglalkozik.:(
Az a bajom, hogy ha anyám összeveszik a palijával, mindig rajtunk adja ki az idegét. a szépen szolunk hozzá akkor is.
Utálom anyámat állandoan kinoz, már begyogyszereztem magam nem érdekelte az se, most pedig a kezemet vagdosom òt az se èrdekelné ha meghalnék.
Saját szájával mondta, higy ha meghalnék sirna két sort és tul lépne..
kb. 3napja összeveszett a palijával, és azóta csak rajtam adja ki az idegét mert van egy barátom 16éves és már szinte megtiltott mindent, nem jöhet le mert a palija se, nem mehetek fel mert ő se megy.
Már elegem van belőle nem értem mért csinálja ezt!? :( Szivesebben halnék meg! :(
ÉLJ!
Menj be az önkormányzatba és keresd meg a gyámügyest. Biztosan fognak segíteni. Fognak ajánlani olyan szakembert aki tud nektek segíteni.
köszönöm a válaszokat.
vele nem lehet beszélni mert mindig lehord minden k*rvának pedig semmit nem csinálok..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!