Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal szeretkeztünk de...

A párommal szeretkeztünk de az anyám ránk nyitott! Valahogy más reakcióra számítottam! Mi legyen?

Figyelt kérdés

A párom és én együtt élünk már egy fél éve.Az eset tegnap történt,anyum ígérte,hogy majd délután jött.De nem jött,így gondoltam,hogy már nem is fog.A hátsó ajtó nyitva volt illetve a villany is égett az előtérben így gond nélkül bejött.Mi meg a hálószobában szeretkeztünk..Ami felkavaró,hogy kopogás nélkül illetve gond nélkül benyitott.Aztán gyorsan kiment mi felöltöztünk és mondta,hogy így kell várni rám?Csalódott,nem tudom,miért gondolta,hogy vigyázzban fogok állni.Meg nem is erről volt szó.Felnőtt ember vagyok és gyakorlatilag azt csinálok már amit akarok.De ennek ellenére tisztelem meg szeretem őt.De akkor is lehetne elnéző.

Eztán elment!De láttam rajta,hogy nagyon fel volt húzva.Ahogy ismerem ennél kisebb dolgokon is képes kiakadni..Szóval,nem tudom mi legyen!Írtam neki sms-t még az nap este de nem válaszolt,a telefont se veszi fel...

Ötletek?

2013. márc. 11. 18:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Először is máskor zárjátok be az ajtót! Jöhet valami váratlan vendég, aki elmulasztja a kopogást és csak úgy besétál.

Másodszor anyukádnak akkor is illett volna kopogni, csöngetni, ha előtte bejelentkezett.

Harmadszor, te már megtetted az első lépést, anyukád részéről butaság egy ilyen baleseten ennyire felhúzni az orrát és ilyen sokáig haragudni.

2013. márc. 11. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
A mamának helyretettétek a vérnyomását :)
2013. márc. 11. 21:40
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Sz@rd le... Majd megbékél. Nem is értem, hogy ezen miért kell kiakadni... Az ő hibája, mert nem kopogott... Tudod, mikor mennék be egy pár hálójába... Max kopognék, hogy helló, itt vagyok, aztán majd kijönnek. És még te érzed magad sz@rul? Na ne már...!
2013. márc. 11. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt sajnos anyukád a hunyó, neki kellene elnézést kérnie hogy rosszkor jött, és megzavart. Mi mindig bezárjuk az ajtót mielőtt belekezdünk. Anyukámmal nagyon jó a viszonyunk de azért ő meggondolja hogy belépjen e a hálószobába akkor is ha nem csinálunk semmit. Ha pont ott vagyunk akkor hangosan szól kopog és ha jöhet akkor jön be. Amúgy ha ilyen sértődős akkor máskor meg azon fog megsértődni hogy tudja otthon vagytok és nem engedtétek be.
2013. márc. 12. 12:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy egy hálószobában mást is csinál az ember a szexen kívül, amihez másnak nincs köze. Akár olyankor is benyithatott volna oda, amikor épp a veje törölközik zuhanyzás után egy szál semmiben, vagy hasonló. Önmagában valaki más hálószobájába szó nélkül benyitni nagyon tapintatlan dolog szerintem.
2013. márc. 12. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a saját balf@szságán húzta fel magát. Pár nap alatt talán lenyugszik (legalábbis nálunk így szokott lenni)

Amúgy hány évesek vagytok? :)

2013. márc. 12. 19:50
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Változás nem történt.Ő se lépet én se léptem.

Egyébként én 21 a párom 22 éves!

2013. márc. 12. 21:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Basszus, mintha téged a gólya hozott volna...
2013. márc. 12. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Na es most mar nyugisabb?
2017. szept. 4. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!