Testvéremet hogy vegyem rá erre?
Figyelt kérdés
Már nem lakik otthon, de én végettem fizeti az internetet, nekem pedig nincs szükségem az internetre, mert ha leülök a gép elé, egész nap netezek, és nem csinálom meg a feladataiamat.Megkértem a testvérem, hogy bontsa fel a szerződést a szolgáltatóval, de azóta is fizeti a netet.2013. ápr. 6. 13:42
1/8 anonim válasza:
Hát akkor mondasd le te a netet! :)
2/8 A kérdező kommentje:
neki az aláírása kell
2013. ápr. 6. 13:48
3/8 anonim válasza:
Szerintem jól jön még neked az a net, felesleges lemondatni, biztos nem drága.
4/8 A kérdező kommentje:
nem olcsó, és mondom nem jó nekem a net, mert képes vagyok előtte ülni egész nap, bezzeg amikor rossz volt net ismét normális életet éltem
2013. ápr. 6. 14:06
5/8 anonim válasza:
önuralom kérdése az egész. eddig mindenki, akit ismerek, képes eltölteni a napot a gép előtt net nélkül is.
rávenni pedig úgy lehetne, hogy ez neki pénzkidobás tulajdonképpen. de ha nincs neted, akkor az nem lenne jó, mert gondolom a munkahelyi/oktatási anyagokat nem a postás hozza, ahogy a bankszámla-egyenleget és a közlekedési híreket sem.
6/8 A kérdező kommentje:
iskolában van wifi
2013. ápr. 6. 14:13
7/8 anonim válasza:
Mondd neki, hogy függő lettél, és 3-6 hónapra (tehát nem véglegesen) de mondja le a te érdekedben!
8/8 anonim válasza:
azért az iskolában van wifi nem a legbiztonságosabb dolog, de ha neked nem baj, hogy megszerzik a bankszámla-adatodat, vagy nem tudod megcsinálni a beadandót, mert szünetben nem tudsz wifizni a suliban, akkor nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!