Van itt olyan, vagy ismertek olyan házaspárt/párt akik nyitott kapcsolatban élnek?
10es édesem , ne próbálj már minden áron kötözködni , fogad el hogy nem mindenki olyan mint Te.
Egyrészt gondolod hogy nem ismerem a férjem vagy saját magam? Ha nem venné be a gyomra elméletben sem egyezett olna bele ebbe nem 10 évesek vagyunk
Másrészt írtam valahol hogy ez lenne életem első kapcsolata ? Működött már gyakorlatban is , nem vagyok féltékeny egyéjszakás spontán érzelemmentes( mielött ebbe is belekötnél nyilván van egy kis érzelem persze) okán és nem is szívesen válnék meg ezektől az élményektől.
Fogadd el hogy van ilyen is !
Én egy srácot ismerek (legalább is a fickó elmondása szerint nyitott kapcsolatban élnek, szóval vagy igaz, vagy nem, amit mond), aki így él a csajával.
Amúgy jófejek, de nem irigylem a csajt.
Nálunk félig-meddig elméletben ez van. Aránylag az elején megbeszéltük, hogy szabad a szex másokkal. A szabályok: gumi használata kötelező és csak szex.
Valamint azt előre leszögeztem, hogy ez nem lesz érvényes akkor, ha terhes leszek.
Nem igazán éltünk még a lehetőséggel, gyanítom, hogy a lehetőség fontosabb, mint a tényleges tett, tehát az, hogy "megtehetném".
A férjem egyszer élt vele, amikor Amszterdamban voltunk és kíváncsi volt a piroslámpás negyed szolgáltatásaira. Én addig a hotelben voltam (rém hideg volt, így a városban lófrálás nem játszott).
Nem zavart akkor sem, mert számomra a megcsalás az érzelmeknél kezdődik. A fizikai vágy más, én is képes voltam/lennék érzelmi alap nélküli szexuális kapcsolatra. Alkalom még nem adódott, utánamenni pedig se időm, se energiám. A férjem is hasonló okokból nem élt többször a lehetőséggel.
Előnye talán annyi, hogy nem igazán van nálunk tabutéma. Talán egyetlen tabu a házasságunkban az, hogy reggel pontosan ki mit csinál a mellékhelyiségben - erre nem vagyunk kíváncsiak, hacsak nem egészségügyi problémához kapcsolódik.
Mindketten úgy állunk a szexualitás kérdéséhez, hogy természetes, hogy mást is vonzónak találunk. Ez nem okoz egyikünkben sem kisebbségi érzést. Egymást természetesen vonzónak találjuk, de rajtunk kívül még szaladgálnak a világban vonzó nők és férfiak, ezzel tisztában vagyunk.
Érzelmi alapú szexet csak a férjemmel tudok elképzelni, de fizikai alapút mással is.
A terhességre visszatérve: jelenleg épp ezen dolgozunk, a biológiára van bízva, hogy mikor leszek terhes.
Részemről azért merült fel az, hogy olyankor szüneteltessük ezt, mert amikor már nagyobb hasam lenne, hátrányos helyzetben érezném magam, valószínűleg jobban igényelném a kizárólagosságot, mivel úgymond kiszolgáltatott helyzetben lennék.
Erzelem nelkul csak az allatok szexelnek
Ez az en belatasom.
Szerintem nyitott kapcsolat gyava emberek menedeke akik nem mernek szetmenni.
Aki igazan szeret nem akar mast.
Aki csak ssexet akar mastol az allati osztoneit kergeti
Az én ismerősöm is nyitott házasságban él.
Van 2 gyerekük és 4 éve házasok.
Mind a kettőjüknek szabad mással szexelni de csak előzetes megbeszélés alapján.
Amíg az egyik szexel mással addig a másik vigyáz a gyerekekre.
Én undorítónak tartom dehát ízlések és pofonok...
Ismerek én is ilyen párt, de náluk csak féloldalas a nyitott kapcsolat. A feleség nem igényel annyi szexet, mint amennyit a férj. De nem akar válni sem. Ezért megegyeztek, hogy a férj mással is szexelhet. A feleségének annyi kikötése volt, hogy a férj legyen diszkrét, és ne alázza meg őt. A férj emellett egyébként tiszteli a feleségét, ez látszik rajtuk. Náluk működik, már hosszú évek óta.
(mondjuk, én nem tudnám elképzelni az ilyen kapcsolatot, inkább élnék egyedül, mint így, de hát mindenkinek más az igénye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!