Anyósom tönkretette a laptopomat és a férjem nem mellém áll! Mit tegyek?
"Hát ha tudom, hogy direkt csinálja (100%-ra), akkor olyan lendülettel repültek volna a virágai az ablakon, hogy csak sipítozna" - khmmm, azért küzdjük le az értékrendi zavart, a laptop az egy tárgy, a növény meg egy élőlény. Szóval ebben a koreográfiában én nem valószínű, hogy sipitoznék az anyós helyében, hanem először a kedves dobálózó menyet raknám kapun kívülre úgy egy perc leforgása alatt, laptop, kabát jó utána hajítva is - utána meg elkezdeném menteni, ami a növényekből menthető.
Szóval ha lehet, ne javasoljunk már olyanokat, amik csak rontanak a helyzeten...
A laptopról le kell csavarozni a külső burkolatát, és hagyni egy fél napot száradni, utána 80%, hogy működni fog, és újabb 10%, hogy csak egyszerűen, relatív olcsón javítható hibája van...
A növény alá meg kell venni egy nagyobb virágalététet 150 Ft-ért...
ha éppen működött a laptop akkor valszeg kinyírta az anyós ha nem akkor lehet esély rá h működni fog kiszárítás után
a virágot és is kivágtam volna és nem érdekelt volna h élőlény
#33, az anyóst sem kell, hogy különösebben érdekelje, hogy a menye élőlény... tagadhatatlanul így is lehet, de ha újra elolvassuk a kérdést:
"vagyis azt vettük észre hogy folyik belőle a víz...akkor nem szoltunk neki mert hátha bevallja..ma meg a szemem láttára boritotta rá a vizet.természetesen a billentyűzete tönkrement!" - még mindig azt mondom, hogy az a hunyó, aki a probléma észlelésekor nem egy nagyobb virágalététet vett 150 Ft-ért, hanem valamiféle vallomásra várt...
Mellesleg ha ez így bíróságra kerülne, a Kérdező azt is bukná, mert a tulajdonosnak kárenyhítési kötelezettsége van, ha ő már észlelte máskor is ezt a fajta problémát és nem tett ellene semmit, pedig tehetett volna, akkor jogilag sem megalapozott a kárigénye. Ez ennyi.
Amit én javasolni tudnék, az - a laptop kiszárításán, és a nagyobb virágalátéten túl - egy őszinte kommunikáció a 3 fél között...
de most komolyan
ha látom h valaki ott ül az asztalnál akkor nem mászok oda virágot locsolni nem öntöm a nyakába a vizet és másra sem ...
megvárom amíg felkel vagy megkérem h ha már ott van locsolja meg a gazom
lehet h az ö lakása de ha együtt élek valakivel akkor nem rontom a levegőt a hülyeségemmel hanem próbálok én is tenni h ne legyen feszültség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!