Anyósom tönkretette a laptopomat és a férjem nem mellém áll! Mit tegyek?
Vele éltek, ugyhogy lenyeled a békát!
11 hetes kismama
Gratula az anyósodhoz, a férjedhez pedig 2Xannyira! Asszem egyikben sem lesz sok örömöd a továbbiakban.
Ui: Sztem a gyerekedet ne add a kezébe!
25 eve a szuleim is igy menetk alberletbe.
Anyukam megmondta apunak hogy o megy velem egyutt (en mar megszulettem) vagy jon vele alberletbe, emrt o ezt nem birja, felig volt felepitve a hazuk, apu nem akart menni, mert szerinte penzkidobas, anyu meg megmondta, hogy lehet donteni, emrt vagy a kapcsolatuk megy ra, vagy egy kisit tobb penz.
Kovetkezo honapban mar el is koltoztek...
Ramegy a hazassagotok....
Itt mar nem is a laptop rongalas a fo ok...
Állj a sarkadra. Most komolyan, felnőtt emberek vagytok, azt még csak-csak megértem, ha az ember a nehéz anyagiak miatt a szülőknél húzza meg magát átmenetileg, de ha ez a helyzet, akkor egyszerűen költözni kell és kész.
Oké, az anyóssal nem akarsz konfrontálódni, de komolyan a saját férjeddel se tudtok dűlőre jutni? Változtass ezen, mert nehéz életetek lesz így.
Az anyóst tudod miért csak derékig kell temetni???
Hogy tudja gondozni a sírját... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!