Bajban van egy szívemhez közel álló ember. Sok pénz kihúzhatná a bajból, de ennyi pénzem sincs. Hogyan segíthetnék neki?
Az illető kapott ma egy levelet a Bíróságtól, hogy nem fizetett be x összeget, és azt le kell ülnie.
A levél kelte március 22., viszont a postás csak ma hozta, a borítékon tegnapi dátum volt.
Se egy dátum vagy bármi pontosabb infó, hogy mikor kéne "bevonulnia", vagy mennyi ideje lenne a pénzt összeszedni.
Nekem nincs ennyi pénzem, és nem is tudok ennyit összeszedni.
Az illető csak rám számíthat, én jelentem neki a családját, meg az 5 éves kisfia... :/
Bármiféle tanács hasznos lenne.
A bunkó válaszoktól kíméljetek, köszönöm.
N22
22 évesen semmit nem tudsz érte ez az ő dolga. Pénzed nincs leülni nem ülheted le helyette...
Menjen el egy ügyvédhez ő tud neki segíteni te nem.
Nem válaszoltál, hogy mennyire áll közel hozzád.
Azért kérdeztem, mert mi van, ha csak arra akar használni téged, hogy kölcsönt vegyél fel neki? Bízol benne annyira, hogy 100%-ra tudd, ez nem így van? Te ismered az eddigi ügyeinek minden apró részletét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!