Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtomon kívül szerető lettem....

Tudtomon kívül szerető lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jó ideje egyedül vagyok, nem hiányzik a párkapcsolat, a szex viszont igen. Megismerkedtem egy hasonló helyzetben lévő férfival, így december óta találkozgatunk.

Kéthetente egy estét együtt töltöttünk, elmentünk valahova, és vagy nála, vagy nálam töltöttük az éjszakát. Senki sem tudott a "kapcsolatról", én kértem, úgy gondoltam, hogy jobb így.

Nekem is sok munkám van, és neki is, ráadásul más városban élünk, nem is akartunk-nem is tudtunk volna többet találkozni.

Ma kolléganőkkel sétáltunk, megláttam, és odamentem köszönni. Hirtelen oda jött egy nő, hogy "Bocs drágám a késésért", és szájon csókolta.

Megszólalni nem tudtam, ő sem nagyon, de azért bemutatott minket egymásnak. Kezet fogtam a nővel, elköszöntem, és eljöttem. Felhívott, hogy tisztázza magát, elmondta, hogy fél éve együtt vannak.

Azóta sem tértem magamhoz. Nem akartam, de a szeretője lettem.

Nem az a baj, hogy van valakije, de sosem akartam harmadik lenni. Csaltak már meg, és tudom, hogy milyen szörnyű, megalázó érzés. Sosem akartam az lenni, akivel csalnak. Nagyon rosszul érzem magam.

Kérlek segítsetek!

26N

2013. ápr. 3. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jól tetted.
2013. ápr. 4. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak minden nő így gondolkozna,mint Te,nem volna annyi megcsalt feleség,szétdúlt házasság.

Ilyen esetben én is meg tudom érteni a 3. -at.Amikor nem tud róla, hogy van a férfinek másik kapcsolata.

Valószínű,azért tudod jobban átérezni, mert már téged is csaltak meg.De van olyan is ,aki pont ezért nem foglalkozik vele,nem bánja, mert vele is megtették, ő miért ne tegye.

Fiatal vagy, biztos lesz egy normális, független pasid is!

2013. ápr. 5. 07:54
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nagyon meg akarta magyarázni, mert másfél órán át várakozott a munkahelyem előtt, aztán felvilágosították, hogy ma nem dolgoztam..."

Hát kérdező, most nagyon röhögök X'D

2013. ápr. 5. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jol tetted, hogy elkuldted. Ugyanakkor ugy gondolom, hogy a masik nonek tudnia kene, milyenfele parja van.
2013. ápr. 5. 21:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj,nem Te vagy a rossz.Minden lépésed helyes volt,ne aggódj találsz rendes pasit is
2013. ápr. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!