Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtomon kívül szerető lettem....

Tudtomon kívül szerető lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jó ideje egyedül vagyok, nem hiányzik a párkapcsolat, a szex viszont igen. Megismerkedtem egy hasonló helyzetben lévő férfival, így december óta találkozgatunk.

Kéthetente egy estét együtt töltöttünk, elmentünk valahova, és vagy nála, vagy nálam töltöttük az éjszakát. Senki sem tudott a "kapcsolatról", én kértem, úgy gondoltam, hogy jobb így.

Nekem is sok munkám van, és neki is, ráadásul más városban élünk, nem is akartunk-nem is tudtunk volna többet találkozni.

Ma kolléganőkkel sétáltunk, megláttam, és odamentem köszönni. Hirtelen oda jött egy nő, hogy "Bocs drágám a késésért", és szájon csókolta.

Megszólalni nem tudtam, ő sem nagyon, de azért bemutatott minket egymásnak. Kezet fogtam a nővel, elköszöntem, és eljöttem. Felhívott, hogy tisztázza magát, elmondta, hogy fél éve együtt vannak.

Azóta sem tértem magamhoz. Nem akartam, de a szeretője lettem.

Nem az a baj, hogy van valakije, de sosem akartam harmadik lenni. Csaltak már meg, és tudom, hogy milyen szörnyű, megalázó érzés. Sosem akartam az lenni, akivel csalnak. Nagyon rosszul érzem magam.

Kérlek segítsetek!

26N

2013. ápr. 3. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Azonnali kapcsolatmegszakítás, ennyi.

Gondolom elszedni nem akarod a pasast, főleg hogy mit várhatnál tőle ezek után.

26f

2013. ápr. 3. 20:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád, nem tehetsz róla. Téged is becsaptak. Mit fogsz tenni? Megszakítod a kapcsolatot vele?
2013. ápr. 3. 20:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen segítséget vársz???

Gondolom végig hallgattad a pasast, majd megmondtad neki, hogy ez volt az utolsó beszélgetés, soha többé nem akarsz találkozni vele. Így le s zártad az egészet.

Lelkiismeret furdalásod ne legyen mert te akaratlanul lettél szerető, nem szándékosan. Így ezért nem is kövezhetnek meg..

2013. ápr. 3. 20:28
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

Hát, ha nem akarsz szerető lenni, amit meg tudok érteni, akkor ne legyél az.

Mivel nem akarsz komoly kapcsolatot, akkor gondolom komoly érzelmeket sem kevertél bele a dolgokba, így az a megoldás, hogy megszakítod vele a kapcsolatot és ez így nem is lesz nehéz, mintha akartál volna tőle komolyabb dolgokat is.

Ettől te nem vagy rossz, mert nem tudtad és írod is, hogy nem is akarsz szerető lenni. Úgyhogy ne legyél az.:)

2013. ápr. 3. 20:28
 5/15 A kérdező kommentje:

Amikor felhívott megkérdeztem, hogy ugye tisztában van azzal, hogy ez volt az utolsó beszélgetésünk? Nem érdekli, vagy nem akarja megérteni, fogalmam sincs, de azt mondta, hogy márpedig nekünk beszélni KELL!!!

Hiába mondtam, hogy undorodom tőle, mert egy utolsó ember, és szívből sajnálom a barátnőjét, csak azt hajtogatta, hogy ÉN nem értek semmit! Vicc... :S

2013. ápr. 3. 20:31
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom. Valószínűleg, én is inkább azt mondanám, hogy mivel szerető nem akartam lenni, akivel megcsalják a tudtán kívül a másik nőt, ezért vége mindennek. És tartanám is magam ehhez. Mondja el, amit gondol, rendben, meghallgatom, pl telefonon, aztán le is út, fel is út.
2013. ápr. 3. 21:37
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Kíváncsi lennék, mit akar ezen magyarázni.
2013. ápr. 3. 21:52
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Biztos azt akarja megmagyarázni, hogy a lánya volt :DDDD

De komolyra fordítva a szót! Szerintem felejtsd el... és nem vagy hibás egy kicsit sem, hidd el! :)

2013. ápr. 3. 23:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a válasz adja magát: azonnal bannold az életedből.
2013. ápr. 4. 19:32
 10/15 A kérdező kommentje:

Aki még esetleg olvassa a válaszom:

Nagyon meg akarta magyarázni, mert másfél órán át várakozott a munkahelyem előtt, aztán felvilágosították, hogy ma nem dolgoztam...

Kolléganőm telefonon figyelmeztetett, hogy egy eléggé idegbeteg stílusú férfi várt ma.

Alighogy letettem a telefont, kopogtatott az ajtón. Adtam neki 3 percet. Elkezdte a mesét, hogy FÉLREÉRTEM, mert igazából nem is járnak, csak még ő sem tudja, hogy ez mi. És hogy elege van abból, hogy ezen HISZTIZEK! tegnap óta, és nem lehet velem normálisan, nyugodtan beszélni.

Ennél a pontnál megkértem, hogy ne folytassa, szeretném megkímélni a jövőbeni hisztijeimtől, kitessékeltem és rácsaptam az ajtót.

Röviden ennyi. Köszönöm mindenkinek a tanácsot. Igazából leginkább megnyugtatásra volt szükségem, hogy nem vagyok "rossz".

2013. ápr. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!