Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérem valaki segítsen! A...

Ramykaaa kérdése:

Kérem valaki segítsen! A párom akoholista?

Figyelt kérdés
Kérem valaki adjon normálisan tanácsot mert én már nem tudok sajnos a helyzettel mit kezdeni!Párommal 4 hónapja vagyunk együtt...tudom nem sok idő..de nagyon szeretem...Viszont van egy "kis" pobléma ami megkeseríti a a kapcsolatunkat..Méghozzá az alkohol..Szezon munkán vagyunk és a párom minden nap iszik..fröccsöt, sört,unicum..éppen ami akad..emelett ugye itt sűrűn vannak bulik is..heti 3 nap biztos..ez azt jelenti, hogy amelett h minden nap iszik itt ez a 3 nap mikor részegre issza magát..azt mondja h sok a munka és jól esik ha esténként megihat ezt azt..én ezt meg is értem, de azt nem tudom sajnos megérteni, hogy ezt napi rendszerességgel kelljen csinálni..Nagyon szeretem, de egyre többet veszekedünk emiatt..mondtammár neki, azt is h válasszon a pia vagy én..erre mindig az a válasz hogy megváltozik mert fontos vagyok neki..de eltelik egy nap és folytatódik minden előről..már mondtam azt is h nem tudok odabújni mellé az ágyba mert mindig az alkohol szagot érzem rajta!Könyörgöm valaki segítsen mit tegyek én segítenék neki, de ő magáról nem vallja be h sokat iszik..akkor én mit tudok tenni?Tudom, hogy ha valaki válaszol is szerepelni fog válaszok között hogy hagyjam el..de nem szeretném mert szerelmes vagyok...Hozzáteszem én 25 éves vagyok a párom 27..Ilyen problémával kell h küzdjünk..mellette mondja h babát szeretne..de így?még csak gondolni se merek rá..valaki valami hasznos tanácsot ha tudna mondani nagyon megköszönném!Kétségbe vagyok esve!Nem akarom elveszíteni, de muszáj lesz az eszemre hallgatni ha ez így folytatódik tovább és meg kell tennem azt a lépést amit nagyon is nem szeretnék..

2013. ápr. 3. 17:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudom mondani, amit a többiek: kutyából nem lesz szalonna! Még ha az elvonón segitenek is rajta, mi a ga rancia, hogy az életben nem fog visszaesni? Most lépj, még fiatal vagy, lehetsz még nagyon boldog. Fájni fog a szakitás, de később rájössz, hogy ezt hamarabb is megléphetted volna. Ez igy nem boldogság, hanem szenvedés.
2013. ápr. 23. 19:02
 22/22 anonim válasza:

Szia!

Nem olvastam végig az összes választ, de mélységesen együtt érzek veled, hiszen én is hasonló gonddal küzdöttem. Tavaly megismerkedtem egy fiúval neki is alkohol problémai voltak, söt vannak a mai napig is... Hamar kiderült a dolog, de hagytam magam...egy ideig...Nagyon szeretem őt a mai napig is, de pár hónap után el kellett őt hagynom... Megette a rosseb az egészet, majd ha kiszenvedtem magam jobban leszek...

A párodnak el kell döntenie, hogy ki vagy mi a fontosabb: Te vagy az ital...Ha Te akkor nagyon erősnek kell lennetek mindkettőtöknek és mellette kell, hogy állj a nehéz időszakban, amíg helyre nem jön. Sajnos még így is esélyes, hogy visszaesik...

Ha a piát válassza helyetted, akkor vagy türsz egy ideig, és hagyod, hogy durvuljanak a dolgok, ne adj' isten tettlegességig fajuljanak, és utána dobod a faszit, vagy most veszel erőt magadon és most lépsz, amíg ne habarodsz bele még komolyabban. Az alkohol nagy úr és tudd: nagyon nehéz dolgod lesz, de kívánom Neked tiszta szívből, hogy rendeződjön a kapcsolatod!

Tudom, hogy most ez így elég keményen hangzik, de a döntés a Te kezedben is van...

Üdvözöllek:

Laura

2014. júl. 18. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!