Kérem valaki segítsen! A párom akoholista?
Szia!
Nem olvastam végig az összes választ, de mélységesen együtt érzek veled, hiszen én is hasonló gonddal küzdöttem. Tavaly megismerkedtem egy fiúval neki is alkohol problémai voltak, söt vannak a mai napig is... Hamar kiderült a dolog, de hagytam magam...egy ideig...Nagyon szeretem őt a mai napig is, de pár hónap után el kellett őt hagynom... Megette a rosseb az egészet, majd ha kiszenvedtem magam jobban leszek...
A párodnak el kell döntenie, hogy ki vagy mi a fontosabb: Te vagy az ital...Ha Te akkor nagyon erősnek kell lennetek mindkettőtöknek és mellette kell, hogy állj a nehéz időszakban, amíg helyre nem jön. Sajnos még így is esélyes, hogy visszaesik...
Ha a piát válassza helyetted, akkor vagy türsz egy ideig, és hagyod, hogy durvuljanak a dolgok, ne adj' isten tettlegességig fajuljanak, és utána dobod a faszit, vagy most veszel erőt magadon és most lépsz, amíg ne habarodsz bele még komolyabban. Az alkohol nagy úr és tudd: nagyon nehéz dolgod lesz, de kívánom Neked tiszta szívből, hogy rendeződjön a kapcsolatod!
Tudom, hogy most ez így elég keményen hangzik, de a döntés a Te kezedben is van...
Üdvözöllek:
Laura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!