Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van ilyen anyukám?

Csak nekem van ilyen anyukám?

Figyelt kérdés
Komolyan, egy 5 éves gyereknek hisz engem, aki semmit sem tud magától megcsinálni. Ő akarja megmosni a hajam, ő akar megfésülni, mintha ezeket nem is tudnám. Ha pedig ezeket csinálom, csodálkozik, hogy én ezeket tudom. Folyton babusgat, puszilgat, ölelget, fogja a kezem, mintha valami kisgyerek lennék. Elvágja a húst is, hogy könnyebb legyen megenni. Komolyan, azt hiszi, hogy valami 2 éves kisgyerek vagyok. Mit tehetnék?

2013. ápr. 3. 14:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát, jó, megpróbálom. Csak aztán meg ezt fogja mondani:

"Jé, te ilyet tudsz? De ügyes vagy!"

Mintha egy olyan feladatot, amit már egy 10 éves is megtud csinálni, csak most tanultam volna meg.

2013. ápr. 4. 12:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Meg folyton beleszól a dolgaimba, ha valami olyat mondok ami neki nem tetszik, akkor elkezd jaajjogni.
2013. ápr. 4. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Tényleg több önállóságot kéne már engednie. Az enyém is ilyen volt amikor én voltam 12-13 éves, de apám meg mindenki már rá is szólt, hogy hagyja abba, mert csak nekem árt vele. Nem leszel később életrevaló ha nem hagyja, hogy önállóan elvégezz ilyesmiket.
2013. ápr. 4. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen az anyum..
2013. ápr. 5. 20:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak törődni akar,hagyd! De azért mond meg nekii,hogy te már tudsz ilyeeneekeet............
2013. ápr. 5. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak szeret téged. Becsüld meg hogy van anyukád aki próbál veled törődni.
2013. ápr. 5. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Erre nagyon egyszerű megoldás van. Mondd meg neki, hogy ez téged idegesít. Ennyi...
2013. ápr. 6. 11:13
 18/18 anonim válasza:
Örülnék, ha az én anyám így viselkedett volna velem. Én törődő anya helyett egy alkoholistát kaptam akinek a pia meg a f*sz mindig fontosabb volt nálam...
2013. ápr. 6. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!