Mit tennél, ha a lányod 17 éves kora után éveken át rosszabbul viselkedne mint egy prostituált?
Egy lány, aki 17 éves koráig rendes, dolgos, szorgalmas, szüleit tisztelő volt. Aztán a legelső szexuális élménye után úgy elkapná a gépszíj, hogy szinte egyik hónapról a másikra teljes átváltozáson megy át, gyönyörű fekete haját platina szőkére váltja, normális, színes ruháit rózsaszín miniruhákra, leheletnyi toppokra cserélné, edzőcipőit sorra arany és pink tűsarkúkra... minden este másik autó jön érte, 2hetente új barátot mutat be aki első perctől kezdve a családi házban alszik... ha minden nap, még iskolaidőben is minden éjszaka bulizni megy... és amikor hazajön éjjel 2kor, fél3kor már dudál érte egy autó, amelyik minden éjjel más... és minden autóban más férfi ül és viszi el... és van hogy 1 napig haza se hozza...
Mit tennél? Ha egyszer amikor hívod a lányod azt hallod a telefonba, hogy egy autóban szexel, és a telefont véletlenül nyomta be a hátsó ülésen..
És közben egyre tiszteletlenebb a szüleivel, szidja őket, követeli a pénzt a hóbortjaira... ha nem érted már mit beszél, mert minden második szava "trencsi" "arcsi" "cukcsi" és mindezt ráadásul nyávogó hangon, reggeltől estig...
Amikor a családi házban olyan házibulikat szervez hogy rendre orgiákban végződnek, miközben a melléképületbe kipaterolva vannak a szülők....
Mit tennél ha ilyen lenne a lányod? Küzdenél érte, hogy jobb belátásra bírd? Miket követnél el azért, hogy újra jó lány legyen? Meddig mennél el?
Hát pedig a szuleinek kéne leállítaniuk! Nem hagynám, hogy idegen s.tricik aludjanak a házamban, minden nap más, meg mindig házibuli...
Hát én tényleg nem tudom, hogy elhigyjem-e amit leírtál, de ha ez igaz akkor itt nagyon nagy baj van!
A lánnyal sincs minden rendben, szerintem el kéne vinni egy pszichológushoz mert lelki bajai lehetnek, normális ember nem csinál ilyet.
Utálom az eroszakot, de ha az én lányom lenne és így viselkedne agyonverném és kiraknám az utcára, ha ezt akarja csinálni... Mindenesetre inkább segítsetek rajta, beszélj a szuleivel is! Olyan nincs, hogy nem érdekli oket...
kedves, aranyos, dolgos emberek, akik azt hiszik hogy nevelés nélkül valaki jó gyerekké vagy felnőtté válik.
Aranyosak mert az egyszem lányukat vadidegen pasik viszik el az éjszakában és nem tesznek semmit. Sőt még kimennek a kisházba hogy a lányuk bulizzon :D ez sajnos nem sajnálni való, hanem elítélni való. Nem bambán kell ülni és várni a csodát, hanem fellépni ez ellen.
Amúgy azt honnan tudod, hogy a mobilt benyomja mikor épp szexelt a hátsó ülésen?
A lány mesélte egyik barátnőjének és én pont hallottam mert 1 méterre álltam tőlük... Meg a lány amúgysem suttogott, igencsak vidáman és viháncolva mesélte! Az sem érdekelte hogy ha akarnám, elmondhatnám a szüleinek mert hallok mindent, de természetesen én nem szólok bele mert nem az én dolgom!
A többi dolognak meg szemtanúja is vagyok mert elég sokat járok el előttük, meg ő maga is meséli mindenkinek, és ismerem néhány exbarátját akik szintén örömest mesélik el a vele történt kalandjukat, akkoris ha senki nem kérdezte tőlük.
Ezt a lányt nagyon félrenevéelték,és nevelik még most is.De nem hiszem,hogy most már tehetnének valamit is vele.Ha bezérnák,vagy megszökne,vagy öngyilkossággal fenyegetőtne,esetleg meg is kísérelné.A pénz megvonás sem lenne eredményes,mert a pasijaitól kapna pénzt a " szükségleteire."
Ha lenne valamilyen zárt,szigorú intézet,akkor ott megnevelhetnék.Csakhogy ilyen nálunk nincs.Amerikában van ilyen,láttam róluk egy filmet.Nagyon durva és embertelen módszerket alkalmaznak.Testileg-lelkileg megalázzák,megtörik őket.Állítólag eredményes,de én ezt nem hiszem.
Te semmit nem tehestz,és azt hiszem a szülei sem.Legfeljebb azon gondolkodhatnak el,.hogy megérte-e mindent megengedni a lányuknak.Csakhogy ez,ahogy mondani szokták: veszett fejsze nyele.
Majdnem mindegyik fiatal így viselkedik.Csak van,aki titkolja,ő meg nem.
Egyébként meg sebaj,jó feleség lesz belőle!
Egyébként nem kell elhinni mindent,amit mondanak róla,elég kb a harmadát.Minden fiúnak 10X több szexuális története van,mint amennyi megtörtént vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!