Mit tennél, ha a lányod 17 éves kora után éveken át rosszabbul viselkedne mint egy prostituált?
Egy lány, aki 17 éves koráig rendes, dolgos, szorgalmas, szüleit tisztelő volt. Aztán a legelső szexuális élménye után úgy elkapná a gépszíj, hogy szinte egyik hónapról a másikra teljes átváltozáson megy át, gyönyörű fekete haját platina szőkére váltja, normális, színes ruháit rózsaszín miniruhákra, leheletnyi toppokra cserélné, edzőcipőit sorra arany és pink tűsarkúkra... minden este másik autó jön érte, 2hetente új barátot mutat be aki első perctől kezdve a családi házban alszik... ha minden nap, még iskolaidőben is minden éjszaka bulizni megy... és amikor hazajön éjjel 2kor, fél3kor már dudál érte egy autó, amelyik minden éjjel más... és minden autóban más férfi ül és viszi el... és van hogy 1 napig haza se hozza...
Mit tennél? Ha egyszer amikor hívod a lányod azt hallod a telefonba, hogy egy autóban szexel, és a telefont véletlenül nyomta be a hátsó ülésen..
És közben egyre tiszteletlenebb a szüleivel, szidja őket, követeli a pénzt a hóbortjaira... ha nem érted már mit beszél, mert minden második szava "trencsi" "arcsi" "cukcsi" és mindezt ráadásul nyávogó hangon, reggeltől estig...
Amikor a családi házban olyan házibulikat szervez hogy rendre orgiákban végződnek, miközben a melléképületbe kipaterolva vannak a szülők....
Mit tennél ha ilyen lenne a lányod? Küzdenél érte, hogy jobb belátásra bírd? Miket követnél el azért, hogy újra jó lány legyen? Meddig mennél el?
Úgy írtam, hogy a lány szülei. Egy szóval sem írtam, hogy ÉN.
Olvassatok és értelmezzetek! Nem én vagyok sem a lány, sem a szülei. Engem csak az érdekel, hogy egy NORMÁLIS szülő milyen intékedéseket tenne meg azért, hogy helyre billentse a lányát.
Nem találós kérdés, egy ismerős családi barátainknál van ez a helyzet, LÉTEZŐ helyzet! És a szülők nem tesznek semmit...
És érdekelt, hogy csak én reagálom túl, hogy szájba verném a gyerekem ha ilyet tenne, vagy más is úgy van vele, hogy ez nem egy elfogadható helyzet.
mindenki válaszolt normálisan a kérdésre.
Tök mindegy, hogy azthitték a te vagy vagy nem a szülő. Itt névtelenül olyan mindegy nem:? vagy most írjuk át a válaszokat, úgy hogy a lány szüleinek azt kéne tenni, hogy... ?
Szia!
a szülei milyen emberek hogy hagyják hogy otthon ezt tegye??Dehogy adnék pénzt a "hóbortjaihoz"! Úgy leordítanám , ha az anyja lennék, hogy bekakilna.Legalább a fogamzásgátlás módjait ismeri? Vagy abortuszokra járkál ? Szerintem az ilyen típusú fiataloknak kellene egy elzárt ifjúsági neveldét kialakítani, ahol max. a falnak szólhatna vissza. A szüleinek kellene a sarkukra állni és megrázni ezt a csajt, ha kell 1-2 pofonnal.
Nekem aztán mindegy, de ti álltatok nekem hogy miféle szülő vagyok hogy ezt hagyom, aztán meg hogy minek írkáltok ide mert ez csak egy mese. Azért tisztáztam a ki-kicsoda helyzetet, mert nektek fontos, nem nekem. Mert ha nem tisztázom, engem pocskondiáztok ahelyett hogy a kérdésekre válaszolnátok.
Amúgy mindenkinek nyomtam egy zöld nyilacskát.
Nem. De gondolom erre a kérdésre te is tudtad a választ.
és a reakciókat sem volt nehéz kiszámítani egy ilyen kérdésnél.
Köszönjük a zöld nyilacskát :D
Egyébként elnézést, tényleg jobb lett volna már az elején leírni hogy nem rólam van szó, úgy lett volna tiszta!
Csak nem értem, hogy egy szülő hogy lehet ennyire vak? Nyílván nem kéne vele foglalkoznom, és ahogy írtam, nem is mondom se nekik, sem másnak, csak most ide, nektek, mert ez névtelen oldal, mert azért magamban foglalkoztat a dolog, hogy bárhogy is lenne, már csak nem viselném el a dolgot... ahogy ti is írtátok, azokat én is végigcsinálnám, bezárás, pénzmegvonás, szankciók, pofonok.
De vajon hogyan képes egy szülő mindezekért nem szólni egy szót sem? Áldott jó emberek egyébként, a környékükön mindenkivel pazarul kijönnek, kedvesek, aranyosak, dolgos emberek.
Igyekeznék, hogy a lányom ne jusson el idáig. ÉS hogy a fiam se az autóban dudáló pasi szerepéig! Mert az is valakinek a fia, aki elviszi ezt a lányt, gondoljunk bele.......
De vannak sajnos szülők, akik nem így vannak vele. Ismerek olyan lányt, akivel már 14 évesen ott LAKHATOTT a huszonéves barátja a gazdag szülők házában..... De az is tény, hogy az erőszak nem lenne jó megoldás. Ha egy lány eljut idáig, ott a szülőkkel van nagy gáz. Te is írod, nem tesznek semmit. Tenni már nem nagyon lehet semmit, vagy magától kikeveredik ebből, vagy sehogy. Ha barátnője vagy, esetleg próbálj belé önértékelést csepegtetni, az talán érhet valamit, ha beszélsz a fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!