Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme szeretni a családta...

Mi értelme szeretni a családtagjaidat, ha úgyis elveszíted őket és csak a hiányuk marad?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ès az szerinted nem fáj az èdesanyádnak ,hogy a gyermeke nem szereti vagy ugyanìgy másnak csak mert önzõ módon tèged csak az èrdekel , hogy neked mi fájhat? Ahelyett hogy majd a szèp emlèkek maradjanak a kihasznált idõkbõl te inkább tönkretennèd a maradèk kis idõt is ès mèg èltükben belèjük rúgsz mert a te kis elborult világodban így látod helyesnek. Hát gyönyörû. A szeretetet amúgy sem választhatod az van ès kèsz. Ès ha te ezt önkènt inkább tagadnád ( mert kiölni nem tudnád) akkor annyit tudok mondani hogy csak pazarlod a jó levegõt ami így is kevès már.
2013. ápr. 2. 20:29
 12/14 anonim válasza:

Nekem pár éve meghalt a nagyapám. Nagyon szerettem, szinte az összes gyerekkori élményemet tőle kaptam. Nem adnám őket semmiképp.

Arról ne is beszéljünk, hogy a halála kapcsán kerültem közel egy lányhoz, aki ma már a nejem.

Aranyos sztori. Annyit mondott nekem a nejem: Elmúlik.

És tényleg. A veszteség fájdalmát tompítja az emlékek szépsége. Ha ezt a fájdalmat el kell viselni ahoz, hogy ezek az emlékek az enyémek lehessenek, jó üzletet kötöttem!

2013. ápr. 2. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért mert aki nem tud szeretni annak üres a lelke és akinek üres a lelke az szenved. Azért mert habár mindenkit ér veszteség ami szörnyen fájdalmas és igazságtalan de a fájdalmon túl megmaradnak azok az emlékek is amik mosolyt csalnak az arcunkra, amik melegséget hoznak a lelkünkre. Az érzés hogy volt értelme szeretni és szeretetet kapni. Gondolj bele mi lenne ha senki se szeretne senkit csak mert úgy is elveszíti. Az élet sajnos ilyen, pont ezért kell minden egyes percét kiélvezni és szeretni amíg lehet. Hogy utána az emlékek erőt adjanak a nehéz időkben.
2013. ápr. 2. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
A szép emlékek is sokat számítanak. Biztos hogy lesz még olyan amikor jó lesz visszaemlékezni rájuk és nem fog annyira fájni hogy már nincsenek velünk.
2013. ápr. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!