Bántana, ha a párod azt mondaná azért nem mer berúgni, mert nem tudja garantálni, hogy részegen nem fekszik le senkivel?
Fél éve vagyok a párommal és most lenne lehetősége egy több napos bulira, ahol lesznek lányok is. Én az ilyesmit nem bánom, engedem szórakozni, ha időnként berúg sem zavar, eddig a fél év alatt egyszer volt ilyen, megbízok benne, sosem féltékenykedtem. Valamiért vonakodott elmenni, majd kinyögte, hogy azért, mert részegen totál kikapcsol az agya(amit tapasztaltam én is) és nem tudja garantálni, hogy nem fekszik össze egy lánnyal, ha az hajlandóságot mutat. De ne aggódjak, nem megy el ilyen helyre, ha pedig inni megy ott leszek vagy én vagy a legjobb barátja, aki rászól. Imád engem és nem akar megcsalni és sajnálja, hogy ez így van, de nem tud vele mit csinálni, inkább nem iszik. Ha pedig ilyet tenne mindenképpen elmondaná.
Engem ez eléggé bánt, biztos bennem van a hiba, hogy ezt nem érzem normálisnak. Más is találkozott már ilyennel? Hunyjak szemet efölött? Nem ülhetek minden buliban a nyakán, de azt sem várhatom, hogy mikor áll elém, mert meghúzott valakit részegen.
Mit tegyen az ember ilyenkor?
Néha nem árt, ha az őszinteség párosul némi tapintattal. Ezt gáz volt így az arcodba mondani.
Más: a buli nála egyenlő a berúgással? Miért nem mondja azt, hogy elmegy a bulira, de nem iszik. Ennyire kicsi az önkontrollja?
Sok részegen-megcsalós sztorinál az az első kérdésem, hogy miért iszik, ha tudja, hogy ilyen részegen?
Ő tudja, milyen részegen, nem akar olyan lenni, ezért nem iszik. Tiszta sor.
Ha azt mondta volna, nem rúgok be, mert nem akarom összehányni a kocsidat, megköszönted volna.
örülj neki, h ezt elmondta, és megfogadta, h nem rúg be.
sajnos én is eléggé levetkőzöm az erkölcseimet ha többet iszom a kelleténél. azért odáig nem megyek, h lefeküdjek az első szembejövővel, de simán smárolok akárkivel, aki ilyen szándékkal közelít.
1 éve elhatároztam, h nem iszom, max itthon, barátokkal vagy a párommal kettesben. jobb is így. nem is hiányzik.
Köszönöm a válaszokat.
Nem kattogok, de azért nem jó érzés, amikor az ember, akivel élsz a képedbe vágja, hogy jah ha iszok, akkor nem tudok nemet mondani más nőknek. Értékelem, hogy emiatt inkább nem iszik, de nem lesz mindig, aki vigyáz rá. A berúgás nem csak akarás kérdése, abból vannak a legnagyobb szétesések, amikor csak iszunk egy sört haverokkal. Tudom, hogy szeret, tudom, hogy nem akar megbántani és ezért hálás is vagyok, de elég szar érzés, hogy amikor elmegy szórakozni(nyilván egy haveros buliban vagy legénybúcsún, ami most lesz egy pl nem lehetek ott és nem is akarok) azon rágódhatok vajon éppen megcsal-e, mert nyilván részeg lesz mindenki. Főleg azok után, hogy a mostani legénybúcsú apropóján elmondta, hogy szerinte az az este az utolsó, amin szabadon lehet kufircolni. Utána persze csak vicc volt meg nem is úgy gondolta, de ki a fene akarja az esküvője előtt megtudni, hogy a vőlegénye megcsalta.
Nő létemre én is voltam már részeg, az én erkölcseim sem 100%-on pörögnek akkor, de még úgy sem feküdnék le senki mással.
Nem akarom emiatt elhagyni, szeretem, de ez elég rosszul esett.
Az alkohol nem változtatja meg az alapvető személyiséget, csak bizonyos dolgokat a felszínre hoz, amiket józanul el tud nyomni magában az ember. Akár tetszik, akár nem, ez így van.
Ha valakiben meglenne a hajlam, hogy félrejárjon mellettem, biztosan átgondolnám a kapcsolatunkat.. Előbb-utóbb valószínűleg úgyis jön majd olyan szituáció, ahol engedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!