Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap részegen felhívtam...

Tegnap részegen felhívtam anyámat meg a barátnőmet és most haragszanak rám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Találtunk egy telefonfülkét és felhívtunk mindent ami eszünkbe jutott az eltűnt gyerekek segélyvonalát, rendőrséget, haverokat és más embereket meg mindent. Eszembe jutott h felhivom a barátnőmet és beszélgetek vele de nagyon megsértettem valamivel. Utána anyámat is és neki is nagyon csúyna dolgokat mondtam ma meg nem akarnak hozzá mszólni pedig bocsánatot kértem. Mit csináljak?

21F

2012. aug. 11. 14:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen ennyi eszed van??? :O jézus

mi ilyet 13 évesen csináltunk

22L

2012. aug. 11. 14:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen már eszembe sem jutna ilyen,utoljára kb 19 évesen,kölyök fejjel,gondolkodással csináltam ilyet
2012. aug. 11. 14:32
 3/20 anonim ***** válasza:
76%

Mi régen a T-commal szórakoztunk mindig, néha jól esik nosztalgiázni és felhívunk ilyen telefonosokat, hogy lehet-e mosógépet venni :D

Na mindegy, gondolom tudják, hogy egy kicsit be voltál szívva, úgyhogy nem hiszem, hogy sokáig lesz így. Mond meg nekik, hogy nagyon sajnálod, máskor nem fordul elő és te sem tudtad, hogy mit csinálsz pontosan.

2012. aug. 11. 14:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

nálam egy ilyen viselkedés felérne egy szakítással. Hány éves vagy basszus 13?

Tedd össze a két kezed, ha a barátnőd megbocsájt...

:-O

2012. aug. 11. 14:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

be volt szívva? azt nem írta

mindegy, anyukád úgyis megbocsájt, na de a barátnőd helyébe pár napig nem szólnék hozzád

2012. aug. 11. 14:35
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

szakítással? ugyanmár...

részegen tudjátok mennyi hülyeséget csinál az ember? az én pasim ilyenkor úgy viselkedik mint egy 10 éves, nincs ebből semmi.

2012. aug. 11. 14:35
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, neked nem gond, de rendes nő nem barátkozik italozó férfival.
2012. aug. 11. 14:38
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrséget is? Na az jó. Jó, ha nem találnak meg, s nem jelentenek fel.
2012. aug. 11. 14:39
 9/20 A kérdező kommentje:
Szerintem még mindig jó felhívni másokat de már nem szoktam. és nem vagyok alkoholista és feljelenteni se fognak.
2012. aug. 11. 14:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval garázdálkodtatok. Szép, nem mondom! Édesanyád helyében én lezavarnék egy nagy fülest, hogy emlékezz rá, mennyire ocsmány dolgot műveltél. Még a rendőrség is letépheti a füleidet! Hogy mit csinálj! Pitizz és tégy meg olyasmit, amivel igazán leveszted őket a lábukról. Gondolkodj rajta, mi lenne az!
2012. aug. 11. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!