Tegnap részegen felhívtam anyámat meg a barátnőmet és most haragszanak rám. Mit csináljak?
Találtunk egy telefonfülkét és felhívtunk mindent ami eszünkbe jutott az eltűnt gyerekek segélyvonalát, rendőrséget, haverokat és más embereket meg mindent. Eszembe jutott h felhivom a barátnőmet és beszélgetek vele de nagyon megsértettem valamivel. Utána anyámat is és neki is nagyon csúyna dolgokat mondtam ma meg nem akarnak hozzá mszólni pedig bocsánatot kértem. Mit csináljak?
21F
21 évesen ennyi eszed van??? :O jézus
mi ilyet 13 évesen csináltunk
22L
Mi régen a T-commal szórakoztunk mindig, néha jól esik nosztalgiázni és felhívunk ilyen telefonosokat, hogy lehet-e mosógépet venni :D
Na mindegy, gondolom tudják, hogy egy kicsit be voltál szívva, úgyhogy nem hiszem, hogy sokáig lesz így. Mond meg nekik, hogy nagyon sajnálod, máskor nem fordul elő és te sem tudtad, hogy mit csinálsz pontosan.
nálam egy ilyen viselkedés felérne egy szakítással. Hány éves vagy basszus 13?
Tedd össze a két kezed, ha a barátnőd megbocsájt...
:-O
be volt szívva? azt nem írta
mindegy, anyukád úgyis megbocsájt, na de a barátnőd helyébe pár napig nem szólnék hozzád
szakítással? ugyanmár...
részegen tudjátok mennyi hülyeséget csinál az ember? az én pasim ilyenkor úgy viselkedik mint egy 10 éves, nincs ebből semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!