Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap részegen felhívtam...

Tegnap részegen felhívtam anyámat meg a barátnőmet és most haragszanak rám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Találtunk egy telefonfülkét és felhívtunk mindent ami eszünkbe jutott az eltűnt gyerekek segélyvonalát, rendőrséget, haverokat és más embereket meg mindent. Eszembe jutott h felhivom a barátnőmet és beszélgetek vele de nagyon megsértettem valamivel. Utána anyámat is és neki is nagyon csúyna dolgokat mondtam ma meg nem akarnak hozzá mszólni pedig bocsánatot kértem. Mit csináljak?

21F

2012. aug. 11. 14:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
82%-os! Gratulálok az iszákos pasidhoz. Én lehánynám!
2012. aug. 11. 14:55
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
A rendőrség nem foglalkozik ilyenekkel, unokatesómat már sokszor felhívták ilyen hülyék és csak röhögtek egy jót :D
2012. aug. 11. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Iszákos... ne mondjátok már, hogy ti nem szoktatok időnként inni egy kicsit. Aki be van rúgva az nektek egyből alkoholista itt gyakorikérdéseken :O
2012. aug. 11. 14:57
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Ó ez semmi, hiszen a kérdező az 21 éves. Múltkor a 28 éves unokatestvérem hívta fel hajnali 2-kor a húgomat holt részegen és elkezdett magyarázni a telefonba. Pechére apám meghallotta a csörgést, és ő vette fel.....
2012. aug. 11. 15:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiacskám arról tudsz hogy a rendőrséget hívogatni bűntény...
2012. aug. 11. 15:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

12: Előbb értsd meg azt a szöveget, amellyel vitázol.

Nem azt írtam, hogy a rendőrség foglalkozik azzal, hogy kiket hívogat. De a kedves kérdező a rendőrséget is felhívta, s azzal már foglalkoznak. Ha indok nélkül történt, akkor bűncselekmény. Az ittas állapot súlyosító.

Ha központ számot hívtak (107, 112), a fülkét tudják azonosítani, s akkor már csak néhány tanú kell.

2012. aug. 11. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Lemaradt: hangja megvan, mert rögzítik.
2012. aug. 11. 15:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom h bűntény-e vagy sem de ez engem most nem is nagyon érdekel mert én nem beszéltem velük. Engem az érdekel h h kérjek bocsánatot tőlük.
2012. aug. 11. 15:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy tudnál bocsánatot kérni, hogyha szemtől szembe odaállnál eléjük és őszintén elmondanád, hogy megbántad, amiért felhívtad őket.

Biztos megfogják érteni, hogy néha napján az ember felönt a garatra, persze attól még jogos a haragjuk.

De mondd meg nekik, hogy többé nem fog ilyen előfordulni.

Ilyen hülyeség pedig többet ne jusson eszedbe, hogy közeli szeretteidet felhívod!

Sok szerencsét kívánok a béküléshez!

2012. aug. 12. 03:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Én pedig azt tanácsolom, hogy közeli szeretteiddel igenis tarts szoros kapcsolatot. Beszélgess velük, törődj velük, figyelj rájuk. Ha másképpen nem, legalább telefonon.

Csak tarts mértéket az italfogyasztásban. Ismerőseid nem azért haragszanak rád, mert felhívtad őket, hanem azért mert erősen ittasan tetted. Nem kell bocsánatot kérned, ha kínosnak gondolod, vagy csak újabb veszekedés kiindulópontja lehet. De érezzék rajtad, hogy tanultál a hülyeségedből, s tudsz nemet mondani, ha a szórakozás átcsapna hasonló marháskodásba, lerészegedésbe.

2012. aug. 12. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!