Tegnap részegen felhívtam anyámat meg a barátnőmet és most haragszanak rám. Mit csináljak?
Találtunk egy telefonfülkét és felhívtunk mindent ami eszünkbe jutott az eltűnt gyerekek segélyvonalát, rendőrséget, haverokat és más embereket meg mindent. Eszembe jutott h felhivom a barátnőmet és beszélgetek vele de nagyon megsértettem valamivel. Utána anyámat is és neki is nagyon csúyna dolgokat mondtam ma meg nem akarnak hozzá mszólni pedig bocsánatot kértem. Mit csináljak?
21F
12: Előbb értsd meg azt a szöveget, amellyel vitázol.
Nem azt írtam, hogy a rendőrség foglalkozik azzal, hogy kiket hívogat. De a kedves kérdező a rendőrséget is felhívta, s azzal már foglalkoznak. Ha indok nélkül történt, akkor bűncselekmény. Az ittas állapot súlyosító.
Ha központ számot hívtak (107, 112), a fülkét tudják azonosítani, s akkor már csak néhány tanú kell.
Szerintem úgy tudnál bocsánatot kérni, hogyha szemtől szembe odaállnál eléjük és őszintén elmondanád, hogy megbántad, amiért felhívtad őket.
Biztos megfogják érteni, hogy néha napján az ember felönt a garatra, persze attól még jogos a haragjuk.
De mondd meg nekik, hogy többé nem fog ilyen előfordulni.
Ilyen hülyeség pedig többet ne jusson eszedbe, hogy közeli szeretteidet felhívod!
Sok szerencsét kívánok a béküléshez!
Én pedig azt tanácsolom, hogy közeli szeretteiddel igenis tarts szoros kapcsolatot. Beszélgess velük, törődj velük, figyelj rájuk. Ha másképpen nem, legalább telefonon.
Csak tarts mértéket az italfogyasztásban. Ismerőseid nem azért haragszanak rád, mert felhívtad őket, hanem azért mert erősen ittasan tetted. Nem kell bocsánatot kérned, ha kínosnak gondolod, vagy csak újabb veszekedés kiindulópontja lehet. De érezzék rajtad, hogy tanultál a hülyeségedből, s tudsz nemet mondani, ha a szórakozás átcsapna hasonló marháskodásba, lerészegedésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!