Hogyan tudnám a barátnőmet lebeszélni az Orália névről?
Mielőtt valaki ráírná, NEM FAKE kérdés...
Várandós, és lány lesz, de mondta, hogy Orália lenne a neve, mert milyen szép nőies hangzása van.
Mondtam neki, hogy rendesen kitolna a gyerekével, mert mindenkinek 1 bizonyos dolog jut az eszébe erről.
De nem hallgat rám...azt mondja, hogy kulturált ember és a gyereke nem gondol rosszra a név hallatán....
Mit gondoltok erről a névről??
Szerintem kritikán aluli....hogyan tudnám meggyőzni? Tudom, hogy semmi közöm hozzá, na de azért....:S
Mert hogy neki nagyon tetszenek a különleges nevek....
Bizony normális és komoly embernek is a szopás jut erről az eszébe. Sajnálom, de így van.
Roma szokás ilyen neveket adni a gyereknek. Akkor már inkább az említett becézett neveken lehetne anyakönyveztetni.
Amúgy meg nem csak ő dönt a névről, neked is pont ugyanannyi jogod van beleszólni, mint neki. Vagy nőuralom van otthon? :)
Mondom barátnőm, nem én vagyok a férje :D A férje azt mondta, hogy olyan neve lesz, ami a drága anyukának tetszik.
De hogy ilyen nevet....mondtam neki az Auréliát meg stb, de aztz mondta, hogy külföldi nevet nem ad neki....de hogy ez mitől külföldi név...:S vis az Aurélia
Mondtam neki különleges névként azt is, hogy Mandula, vagy Csermely...de nem használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!