Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a barátnőmet...

Hogyan tudnám a barátnőmet lebeszélni az Orália névről?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki ráírná, NEM FAKE kérdés...

Várandós, és lány lesz, de mondta, hogy Orália lenne a neve, mert milyen szép nőies hangzása van.

Mondtam neki, hogy rendesen kitolna a gyerekével, mert mindenkinek 1 bizonyos dolog jut az eszébe erről.

De nem hallgat rám...azt mondja, hogy kulturált ember és a gyereke nem gondol rosszra a név hallatán....

Mit gondoltok erről a névről??

Szerintem kritikán aluli....hogyan tudnám meggyőzni? Tudom, hogy semmi közöm hozzá, na de azért....:S

Mert hogy neki nagyon tetszenek a különleges nevek....

2012. júl. 21. 12:46
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Na hát ha az lett volna, akkor orvost is hívtam volna már.:)

A Hanga szerintem is szép, igaz ritka, de nekem is tetszik!!

Az Oráliánál minden jobb....

2012. júl. 21. 16:37
 42/53 anonim ***** válasza:
A Hanga tényleg jó. Bár ne menjen ökológusnak a gyerek. :) (A hanga nemzetség latinul Erica. Szóval ha nagyon akarja, hívhatja Erikának is, az is hanga, bár a két névnek semmi köze egymáshoz.)
2012. júl. 21. 16:44
 43/53 anonim ***** válasza:
A Hangáról a Kanga jut eszembe, arról meg Zsebibaba. De jó név egyébként :) És még ha nem is tetszene - mindenképp jobb mint az Orália!! (amivel egyébként még a helyesírás ellenőrző sem tud mit kezdeni. Ha rámegyek kiírja, hogy javítsam pl. arra, hogy orális.)
2012. júl. 21. 19:10
 44/53 anonim ***** válasza:
Így utólag örülj neki,hogy nem a Leokádia nevet szemelte ki helyette.
2012. júl. 21. 19:57
 45/53 anonim ***** válasza:
húúhhh, ne haragudj, de én rég röhögtem ennyit mint mo5t ezen a kérdé5en é5 a vála5zokon. jó hogy nem ez lett a neve, mert egé5z életében kiröhögték volna. (boc5i ninc5 "5" betüm)
2012. júl. 21. 20:07
 46/53 anonim ***** válasza:
Virágok neve is szép, pl. Arália, Begónia, Petúnia, Liliom stb. Ez utóbbi középkori oklevélben is szerepel, mint budai özvegy polgárasszony, aki eladja a szőlőjét. Nem vicc, olvastam.
2012. júl. 21. 20:07
 47/53 anonim ***** válasza:
Nekem valamilyen orosz színdarab jut eszembe a Leokádiáról. Valahogy így: anyácska, bábuska, Leokadija Ivanovna...
2012. júl. 21. 20:11
 48/53 anonim ***** válasza:
45/47: trójai faló legelte le az "s" betűt a billentyűzetedről?
2012. júl. 21. 20:13
 49/53 anonim ***** válasza:
Nekem a Hangáról a repülőtér hangárja jut az eszembe, vagy a hangya, de mindenesetre jobb mint amit először kitalált az anyuka.
2012. júl. 21. 21:09
 50/53 anonim ***** válasza:
Hangafélék családja, Ericaceae. Ezzel az erővel lehetne Calluna, vagy Erika is.
2012. júl. 21. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!